Δήμητρα Ματσούκα: Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα

ΕΛΛAΔΑ

Την πίστη που έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα, εξομολογήθηκε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα. Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Ξεκόλλα με τον Θέμο Αναστασιάδη, η εκρηκτική ηθοποιός με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Ωραία μου κυρία» που σημειώνει μάλιστα και μεγάλη επιτυχία δε δίστασε να «εξομολογηθεί» πως έκανε ακόμα και λογαριασμό στο Instagram για να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα. Για να κάνω την καμπάνια. Πίστεψα πολύ σε αυτή την ιστορία. Έβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου που αρθογραφούσε στους New York Times ο οποίος μετά βγήκε και είπε ότι δεν ήξερε ότι δεν υπήρχε Plan B».
Και πρόσθεσε: «Παρασυρθήκαμε είναι αλήθεια. (Ο Τσίπρας) ήταν νέος. Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν συμβούλιο. Μου ήταν πολύ συμπαθής».
Πότε αποστασιοποιήθηκε; «Όταν κατάλαβα ότι αυτό το ''Όχι'' που ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα δεν είχε καμία ουσία. Και όλος αυτός ο αγώνας», είπε.

«Γιατί κάνεις bullying στους δημοσιογράφους;», τη ρώτησε κάποια στιγμή ο Θέμος Αναστασιάδης με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την απάντηση που έδωσε όταν της έκανε μια προσωπική ερώτηση: «Δεν είναι αλήθεια. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη μικρή χώρα, δίνουμε το προσωπικό μας στίγμα σε τι απαντάμε και σε τι όχι. Η Φαίη είναι ένας γλυκός άνθρωπος...Δεν είχα έρθει σε δύσκολη θέση. Απάντησα, όπως απαντάω όλα αυτά τα χρόνια, με χιούμορ και με ευγένεια. Γιατί μου είναι πολύ συμπαθής η Φαίη», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Όταν θυμώνει πώς αντιδρά; «Δεν μου αρέσουν οι φωνές! Όπως δεν μου αρέσει και η γκρίνια που είναι ένα γυναικείο χαρακτηριστικό. Και αντρικό χαρακτηριστικό. Οι άντρες όταν μεγαλώνουν γίνονται γκρινιάρηδες!», απαντά.

Δήμητρα ΜατσούκαΘέμος ΑναστασιάδηςΑλέξης ΤσίπραςΦαίη ΣκορδάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα