Διεθνές ρεζιλίκι για τις μάσκες στα σχολεία: Ρεπορτάζ του Russia Today (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι με τις μάσκες που παραδόθηκαν στα σχολεία. Θέμα μέχρι και στο Russia Today έγιναν οι γιγαντιαίες μάσκες που παραδόθηκαν στα σχολεία, με το πρακτορείο να σχολιάζει σκωπτικά στο Twitter: «+1.000% προστασία; Η Ελλάδα

προμηθεύει τα σχολεία με τεράστιες μάσκες».

Οι αστοχίες στις μάσκες στα σχολεία έχει προκαλέσει έκπληξη στα διεθνές πρακτορείο δεδομένου ότι ήταν γνωστό απο τα μέσα Αυγούστου το γεγονός ότι θα έπρεπε οι μαθητές να φορούν μάσκα και υπήρχε άπλετος χρόνος προκειμένου να δοκιμαστούν και να καθοριστούν οι σωστές διαστάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής, Νίκος Σύψας μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «εαν έφτιαχνα εγώ μάσκα, πριν παράξω ένα εκατομμύριο, θα έπαιρνα μια να την έβαζα στο πρόσωπό μου».

+1000% Protection?

Greece supplies GIGANTIC face masks to schools... https://t.co/ROaW72rhFC pic.twitter.com/UNmhSSETuR

— RT (@RT_com) September 15, 2020

Δεν έλειψαν, βέβαια, τα σχόλια από χρήστες του Twitter, κάτω από την ανάρτηση, οι οποίοι επίσης σχολίασαν την αστοχία με τις μάσκες, ενώ σύμφωνα με σχόλιο, αντίστοιχο... φιάσκο συνέβη και στη Βραζιλία, όπου επίσης οι μάσκες που μοιράστηκαν κάλυπταν ολοκληρο το πρόσωπο του χρήστη.

Στο twitter υπήρχαν και οι σχετικές φωτογραφίες με μάσκες να καλύπτουν ολόκληρα τα πρόσωπα όσων τα φοράνε. 

 

 

 

 

μάσκεςΡωσίαρεζίλιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεθνές, Ρεπορτάζ, Russia Today Photos,diethnes, reportaz, Russia Today Photos