Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης ο Alpha – «Μαγνήτης» ο Μπισμπίκης

Νέο limit up κατάφερε ο Alpha διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την Τρίτη και αυξάνοντας την απόσταση από το δεύτερο- στις προτιμήσεις- Mega. Στην αναβάθμιση του μεριδίου του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς έπαιξε ρόλο και το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» στο οποίο έκανε την «είσοδο» του στην πλοκή ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Ανδρέας Βρουλάκης.

Το Mega διατήρησε σχεδόν αναλλοίωτο το μερίδιο που

είχε διαμορφώσει από προχθές, ενώ το Star χάρη στο ριάλιτι «Η φάρμα», στο χθεσινό επεισόδιο του οποίου σημειώθηκε ατύχημα με ένα άλογο, ήταν η τρίτη επιλογή των τηλεθεατών.

Η καθίζηση που εμφάνισε στην απόδοση της η πρωινή ψυχαγωγική-ενημερωτική ενότητα του ΑΝΤ1 έφερε το κανάλι του Αμαρουσίου στην τέταρτη θέση με το μερίδιο του μειωμένο κατά μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με τη Δευτέρα και τη «Μάγισσα» του να αντιστέκεται στις πιέσεις του ανταγωνισμού.

Στον Σκάι κατέληξε το πέμπτο σε μέγεθος μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας, σύμφωνα με τη Nielsen και η ΕΡΤ1 προσέγγισε το μερίδιο που είχε ακριβώς πριν από μία εβδομάδα και σε σχέση με αυτό της Δευτέρας ήταν βελτιωμένο σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδα.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας Φυγάς – Spoiler: Η Νότα προσπαθεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα

Streaming Innovation Alliance: Οι συνδρομητικές πλατφόρμες συνασπίζονται για να αντιμετωπίσουν τις θεσμικές προκλήσεις

Σασμός – Spoiler: Μια σκοτεινή αλήθεια ανατρέπει τις ισορροπίες (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διατηρήθηκε, Alpha – Μαγνήτης, Μπισμπίκης,diatirithike, Alpha – magnitis, bisbikis