Βασίλης Καρράς: Ο αδελφός του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή – «Όλα βαίνουν καλώς, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι»

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Έτσι, ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σοβαρή δοκιμασία που περνά ο λαϊκός τραγουδιστής, αναφερόμενος σε αυτό που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν μαζί του, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε,

κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεσογλίδης.

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες» συνέχισε ο αδερφός του Βασίλη Καρρά.

Τέλος, ο Δαμιανός Κεσογλίδης, πρόσθεσε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”».

Διαβάστε επίσης:

Νεφέλη Ορφανού: Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική όπως και μη τεκνοποίηση (Video)

Σερ: Κατηγορείται από τη νύφη της για την απαγωγή του γιου της – «Έβαλε 4 άντρες να τον αρπάξουν από το ξενοδοχείο»

Καρυοφιλιά Καραμπέτη: Καθηλωτική στον ρόλο της «Φόνισσας» – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Καρράς, – Όλα,vasilis karras, – ola