Διαψεύδει τα περί σχέσης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο νονός της Μαλένας – «Δεν είμαι πατέρας του παιδιού» (Video)

Ως γελοιότητες και συκοφαντίες χαρακτήρισε ο νονός της Μαλένας, Μάκης Λιναρδάτος, τις φήμες περί σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και τα όσα ακούγονται πως είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

«Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από την κουμπαριά. Τίποτα άλλο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Εγώ δεν είχα τίποτα με την Ρούλα, ούτε η Μαλένα είναι δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο. Αυτά είναι γελοιότητες. Τίποτα περισσότερο.

Γελοία πράγματα», συνέχισε, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

«Συκοφαντίες είναι όλα αυτά. Προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει το ένα, ότι η Μαλένα μοιάζει στην κόρη μου, την οποία την ονομάζουνε και γυναίκα μου. Ότι έχουμε τα ίδια μάτια. Αυτά δεν στέκουν, είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες», σημείωσε σχετικά με το πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες.

Σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σημείωσε πως: «Δεν θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί πάντως πιστεύω ότι δεν είναι ένοχη».

«Όσο έβλεπα εγώ, μπροστά στα μάτια μου, ήταν πάρα πολύ καλή μητέρα. Αγάπαγε τα παιδιά, τα πρόσεχε, έπαιζε μαζί τους. Ήταν τέλεια κατ’ εμένα», ανέφερε, υποστηρίζοντας πως κατά τη γνώμη του «κακώς είναι προφυλακισμένη».

Όσον αφορά σε ενδεχόμενη εμπλοκή της κόρης του, που εργάζεται σε νοσοκομείο, στην υπόθεση της κεταμίνης, είπε πως: «Όχι δεν υπάρχει περίπτωση. Ναι, η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός αλλά δεν είχε σχέση με τη Ρούλα, με την κουμπάρα μου, μόνο εγώ είχα σχέσεις Είχε να μιλήσει περισσότερα από πέντε χρόνια με τη Ρούλα, όπως έμπλεξαν εμένα έτσι έμπλεξαν και την κόρη μου. Επειδή ίσως δουλεύει στο νοσοκομείο».

Τέλος, ο κ. Λιναρδάτος τόνισε ότι θα προβεί και σε δύο μηνύσεις, σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών την Πάτρα – Μπαλάσκας: «Πιθανή νέα σύλληψη με την κατηγορία της συνέργειας» (Video)

Κεφαλονιά: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε ΙΧ μετά από τροχαίο

Δήμητρα Πισπιρίγκου περί σεξουαλικής παρενόχλησης: Ειλικρινά γελάω με όσα λέγονται (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαψεύδει, Ρούλα Πισπιρίγκου, Μαλένας – Δεν, Video,diapsevdei, roula pispirigkou, malenas – den, Video