Τροχαίο στην Κεφαλονιά: 17χρονος μαθητής απανθρακώθηκε μέσα σε ΙΧ

Τραγωδία στην Λάσση Κεφαλονιάς, όπου 17χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη στροφή πριν τον Μακρύ Γιαλό, όταν ο οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα, όλοι μαθητές του ΕΠΑΛ. Ο οδηγός και και δύο από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν. Ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα, δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα, ενώ και η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Εικάζεται ότι από

την πρόσκρουση έγινε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης και η φωτιά πέρασε γρήγορα στην καμπίνα των επιβατών, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 17χρονου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα κινούνταν με υψηλή ταχύτητα, όταν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα κολωνάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Λάσση Κεφαλονιάς. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 11, 2022

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ekefalonia.gr ένας από τους τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού.

Τα άλλα δύο άτομα (επιβάτες), οδηγήθηκαν στο ΑΤ Αργοστολίου για κατάθεση.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Πισπιρίγκου περί σεξουαλικής παρενόχλησης: Ειλικρινά γελάω με όσα λέγονται (Videos)

Ηράκλειο: Πήρε μαζεμένα τα χάπια της μητέρας του και έδωσε τέλος στη ζωή του

«Καμπανάκι» Τσελέντη για τη Θήβα: «Ακόμη και 5 Ρίχτερ μπορούν να προκαλέσουν ζημιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεφαλονιά, Άνδρας,kefalonia, andras