«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός», λέει ο γιατρός πρώην σύντροφός της Ειρήνη Λαγούδη

ΕΛΛAΔΑ

Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, εξομολογείται στην τηλεόραση του Star ο γιατρός πρώην σύντροφός της.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας όρισε δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες καθώς επιμένουν ότι δολοφονήθηκε. Μετά από μια εβδομάδα σιωπής ο γιατρός επέστρεψε στα καθήκοντά του και στους ασθενείς του. Το Star τον συνάντησε στο ορθοπεδικό του ιατρείο που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου και μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση

της Ειρήνης Λαγούδη.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», αναφέρει.

«Η Ειρήνη δολοφονήθηκε»

Τα τρία παιδιά και ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης κινούν γη και ουρανό για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στη Ρηνούλα τους. Όρισαν μάλιστα δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες.

«Υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά που δεν συνάδουν με την χειροτεχνία της αυτοκτονίας, οδηγούν στην ανθρωποκτονία και μάλιστα με δόλο. Τι έγινε με το κινητό της και πώς συνάδει να θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή της και λίγο πριν να παίρνει γλυκά για την γιορτή της κόρης της;», λέει στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Μαρτυρία κλειδί: «Είδα την Ειρήνη να τσακώνεται με δύο άντρες πριν εξαφανιστεί»

Νέα μαρτυρία δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση: «Eίδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα που σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά, φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει πίσω. Της είπε «Μπες μέσα μωρή κ…»!

Οι αρχές ερευνούν τα τηλεφωνικά αρχεία της Ειρήνης. Το τελευταίο μήνυμα της δημιουργεί προβληματισμό: «Κλείνω το κινητό και τέλος», έγραψε η 44χρονη. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι το μήνυμα αυτό δεν το έγραψε η Ειρήνη αλλά κάποιος που ήθελε να «θολώσει τα νερά».

Ειρήνη ΛαγούδηέγκλημαθάνατοςέρευνεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, Ειρήνη Λαγούδη,den, eirini lagoudi