«Δεν άντεχε να βλέπει την μάνα του χτυπημένη» – Τι λέει ο παππούς του έφηβου που μαχαίρωσε τον πατριό του

Μετά την γνωστοποίηση του σοκαριστικού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αίσθηση προκαλούν και οι δηλώσεις του παππού του έφηβου δράστη.

Όπως λέει ο παππούς του 17χρονου που επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον 36χρονο πατριό του επειδή κακοποιούσε την 43χρονη μητέρα του η ζωή του γαμπρού του σώθηκε για λίγα μόνο εκατοστά. Τονίζει δε πως αν τα χέρια του εγγονού του ήταν μεγαλύτερα, τα τραύματα που του προκάλεσε με το μαχαίρι θα ήταν πιο βαθιά και ίσως είχαν αποδειχθεί μοιραία.

Ο στενός τόσο του συγγενής δράστη όσο και του θύματος τονίζει για τον νεαρό πως είναι ένα καλό παιδί που όμως δεν άντεχε να βλέπει τη μητέρα του χτυπημένη. Αυτό όπως τονίζει έγινε και το μοιραίο βράδυ. Ο νεαρός επέστρεψε σπίτι, είδε την 43χρονη να έχει υποστεί βία από τον σύζυγό της και το μυαλό του θόλωσε.

«Χθες το βράδυ ο εγγονός μου είδε την μητέρα του χτυπημένη και έγινε το έλα να δεις. Επιτέθηκε στον γαμπρό μου. Έχουν υπάρξει ξανά μικρότερα προβλήματα μεταξύ της κόρης μου, του γαμπρού μου και του παιδιού. Έχουν γίνει φασαρίες. Στην κουζίνα του σπιτιού, είχε η κόρη μου ένα μικρό μαχαίρι. Τι ακριβώς έγινε και πως πήρε στα χέρια του το μαχαίρι δεν γνωρίζω. Όλοι τους, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους και ο γαμπρός και ο μικρός», τονίζει στο Newsit.

«Με τον εγγονό μου έχουμε άλλη σχέση. Μου έλεγε πολλές φορές τι γινόταν. Είναι καλό παιδί. Αν ήτανε 1,5 ποντο πιο μακρύ το μαχαίρι, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο σοβαρά. Ευτυχώς δεν κινδύνεψε σοβαρά κανείς», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι ανέφερε στην κατάθεσή του ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Φθιώτιδα: Λύκος ανάμεσα σε αυτοκίνητα και περαστικούς στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου (Photo | Video)

Μαφιόζικη επίθεση στην Εύβοια: «Γάζωσαν» με σφαίρες αμάξι αστυνομικού

Keywords
Τυχαία Θέματα