Δάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η ανακοίνωση για την υγεία του

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Δάκης, έπειτα από νέα μάχη που έδωσε για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» ενημέρωσε η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή μέσω μιας ανάρτησης στο facebook.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Espresso

ο τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας άλλη μία μάχη με τον καρκίνο.

«Ξέρετε, το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό όπως και το ότι έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες.

Η ιστορία έχει ως εξής: Πήρα ένα μικρόβιο σε κάποια από τα τηλεοπτικά στούντιο στα οποία ήμουν. Το μικρόβιο ήταν στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες.

Το μικρόβιο καταπολεμήθηκε, αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα, και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική αγωγή. Έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες.

Δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα, μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν, έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει» είχε πει τον περασμένο Νοέμβριο σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

Διαβάστε επίσης:

Ντέιβ Σαπέλ: Δέχθηκε επίθεση πάνω στη σκηνή σε εκδήλωση του Netflix (Videos)

Kailia Posey: Αυτοκτόνησε στα 16 της – Πρωταγωνιστούσε στο «Toddlers and Tiaras»

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη για το βίντεο με την γάτα στην Αιδηψό – Τι είπε

Keywords
Τυχαία Θέματα