Χρυσαυγίτης απείλησε δημοσιογράφο! (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Άκρως προκλητική ήταν για ακόμη μία φορά η συμπεριφορά χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια πορείας στον Πειραιά, με στόχο τους πλέον να αποτελούν και οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το γεγονός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το newsit.gr, δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά με αφορμή το προσφυγικό, ενώ σημειώθηκαν και επεισόδια.

Την ώρα που ήταν

σε εξέλιξη τόσο η αντιφασιστική συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) όσο και αυτή της οργάνωσης ΛΕΠΕΝ (Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση), χρυσαυγίτες ενοχλήθηκαν από την κάλυψη της πορείας από δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πετούν μπουκάλια και καπνογόνα, ενώ προχώρησαν και σε προκλήσεις.

Όπως κατέγραψε το βίντεο του Newsit, ρεπόρτερ δέχεται ξεκάθαρη απειλή από μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος του κάνει τη χειρονομία, στυλ παντομίμας, πως θα… του κόψει τον λαιμό, ενώ δίπλα του βρίσκονταν αστυνομικοί!

Νωρίτερα, είχε επικρατήσει ένταση στη συγκέντρωση της οργάνωσης ΛΕΠΕΝ, καθώς χρυσαυγίτες επιχείρησαν να μπουν στο λιμάνι του Πειραιά με την αστυνομία να κάνει χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων για να τους εμποδίσουν.

Πηγή: newsit.gr

ΧρυσαυγίτεςαπειλέςΠειραιάςσυγκεντρώσειςδημοσιογράφοιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα