Χοακίν Φίνιξ: Οι πρώτες φωτογραφίες του ως Ναπολέων στη νέα παραγωγή της Apple TV+

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από την ταινία «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Γάλλου στρατιωτικού ηγέτη, κατά τη διάρκεια του «Worldwide Developers Conference», ενός συνεδρίου πληροφορικής που διοργανώνεται ετησίως από την Apple Inc.

First look at Joaquin Phoenix as French Emperor

Napoleon Bonaparte in NAPOLEON pic.twitter.com/IHCml400Ra

Joaquin Phoenix Updates (@jphoenixupdates) June 5, 2023

Ο Χοακίν Φίνιξ και ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχουν συναντηθεί καλλιτεχνικά πριν 23 χρόνια στην ταινία «Μονομάχος». Ο Φίνιξ υποδύεται τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη μαζί με την υποψήφια για Όσκαρ Βανέσσα Κίρμπι ως αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα, τον Μάθιου Νίντχμαν του «House of the Dragon», ανάμεσα σε άλλους. Η ταινία «Napoleon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Sony στις 22 Νοεμβρίου, πριν προβληθεί αργότερα στο Apple TV+.

Apple unveils the first footage from Ridley Scott's Napoleon movie starring Joaquin Phoenix as the French military leader during WWDC 2023. https://t.co/rGGpff5K9s

Screen Rant (@screenrant) June 6, 2023

Τα πρώτα πλάνα δείχνουν τον Φίνιξ ως Ναπολέοντα πάνω σε ένα πολεμικό πλοίο ενώ στην πρώτη διαφήμιση για το Apple Vision Pro, υπάρχουν επίσης κάποια πλάνα που δείχνουν τον Ναπολέοντα του Φίνιξ να εισβάλλει στη μάχη έφιππος (το στιγμιότυπο ξεκινά στα 17 δευτερόλεπτα):

The official Apple VisionPro Commercial. pic.twitter.com/LiZB0l8znt

— Brian Roemmele (@BrianRoemmele) June 5, 2023

Σε σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα, η ταινία θα παρουσιάσει τη ραγδαία άνοδο του Γάλλου στρατιωτικού ηγέτη στην εξουσία μέσα από το πρίσμα της ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του, την αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα. Ωστόσο, καμία ταινία για τον Ναπολέοντα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αποτυπώσει τις περίφημες μάχες του, την αδίστακτη φιλοδοξία του και το στρατηγικό του μυαλό, αφού είναι αυτό για το οποίο είναι περισσότερο γνωστός.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Λιποθύμησε η Αφροδίτη Γραμμέλη «στον αέρα» – Πως αντέδρασε η Φαίη Σκορδά (Video)

Disney+: Η τρίτη ταινία «Hocus Pocus» είναι γεγονός

Netflix: Με όλο και περισσότερες ελληνικές ταινίες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα