Καιρός σήμερα: Έως 30 βαθμούς το θερμόμετρο – Πού θα βρέξει (Videos)

Αίθριος γενικά θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, με αραιές νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Μικρή περαιτέρω άνοδος ως προς τις ελάχιστες θερμοκρασίες στα βορειοανατολικά, αλλά άνεμοι βόρειοι με εντάσεις έως 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά,

αναμένεται αίθριος γενικά ο καιρός με αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα σε ορεινά τμήματα κυρίως της Ηπείρου να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο αναμένονται μεταβλητοί άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με εντάσεις εώς 3-4 και στα ανατολικά εώς 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφω΄σεις, παροδικά πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου

Πανελλήνιες 2023: Συνέχεια για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας 

Πλατεία Βάθη: Ένας νεκρός μετά από καυγά – Εντοπίστηκε σε μια λίμνη αίματος (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Έως 30, – Πού, Videos,kairos, eos 30, – pou, Videos