Μπογδάνος: «Στοχοποιητικές ύβρεις από Παφίλη, απειλούν τη σωματική μου ακεραιότητα» (Video)

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος για το περιστατικό της Τρίτης στη Βουλή που οδήγησε στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, χαρακτήρισε τον

αντικομμουνισμό ως «απαραίτητη συνεκτική αρχή του φιλελευθερισμού».

«Λέω δημόσια, πολλές φορές, αυτά τα οποία οι πολίτες ή οι ψηφοφόροι μου λένε στα τραπέζια και στα καφενεία», υποστήριξε, επισημαίνοντας πως η αποστροφή του ότι «ο μεγαλύτερος πονοκέφαλός μας είναι οι κομμουνιστές», ήταν δήλωση του Γρίβα.

Κληθείς να σχολιάσει τη διένεξή του με το ΚΚΕ και συγκεκριμένα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος, Θανάση Παφίλη, είπε πως δεν είχε «καμία διάθεση για πρόκληση». «Η μοναδική πρόκληση ήταν όταν απρόκλητα εμφανίστηκε ο κ. Παφίλης», ενώ, όπως ισχυρίστηκε, πριν οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν ήταν καν στην αίθουσα.

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του έφτασε να κάνει λόγο για «στοχοποιητικές ύβρεις από τον κ. Παφίλη, που απειλούν τη σωματική μου ακεραιότητα». Διατηρώντας του εμφυλιοπολεμικούς τόνους, είπε ακόμα ότι το ΚΚΕ έχει διαχρονικά αντεθνικές θέσεις.

Αναφορικά με την πρόσφατη δημοσιοποίηση των ονομάτων ανήλικων προσφυγόπουλων, επέμεινε πως έγινε «αναπαραγωγή και όχι δημοσιοποίηση και ζήτησα αμέσως συγγνώμη», ενώ κληθείς να σχολιάσει τη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή – υποστηρικτή του ΚΚΕ είπε πως «δεν ήταν διαδηλωτής, ήταν υποψήφιος του ΚΚΕ σε τοπικές εκλογές».

Όσο για την πορεία στην οποία εμφανίστηκε με τον βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, είπε πως «ήμουν ενάντια κι όχι μαζί με τον Κασιδιάρη. Η παρουσία μου εκεί είχε στόχο να προστατευτούν οι κάτοικοι από τους πραγματικά φασίζοντες» και δήλωσε «περήφανος» που φωτογραφήθηκε με τα ΜΑΤ.

Χαρακτήρισε λάθος, επίσης, τη δήλωση για τα τανκς στην ΕΡΤ και επέμεινε ότι, ήταν «απέναντι στον Κασιδιάρη» αλλά και ότι «είχε κακή πληροφόρηση ο Υπουργός (Δένδιας)».

Διαβάστε επίσης:
Αποκάλυψη Telegraph: Κινέζοι και Αμερικάνοι επιστήμονες στην Ουχάν σχεδίαζαν να δημιουργήσουν νέους κορωνοϊούς

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή και άλλων στελεχών της ΝΔ για την παρουσία τους στο Βίτσι μετά τη διαγραφή Μπογδάνου

Σακελλαροπούλου: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα έξω από το το σπίτι της

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπογδάνος, Στοχοποιητικές, Παφίλη, Video,bogdanos, stochopoiitikes, pafili, Video