Αποκάλυψη Telegraph: Κινέζοι και Αμερικανοί επιστήμονες στην Ουχάν σχεδίαζαν να δημιουργήσουν νέους κορωνοϊούς

Την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Telegraph». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει επιστήμονες από Κίνα και Αμερική σχεδίαζαν να δημιουργήσουν στα εργαστήρια της Ουχάν έναν νέο κορωνοϊό, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία.


Η αποκάλυψη της Telegraph στηρίζεται σε έγγραφο της Darpa (Υπηρεσία προηγμένων αμυντικών ερευνών) αποκάλυψε ότι μια διεθνής ομάδα επιστημόνων είχε προγραμματίσει να αναμείξει γενετικά δεδομένα παρόμοιων στελεχών για να δημιουργήσει έναν νέο κορωνοϊό.


Το έγγραφο έφτασε στην ομάδα ανάλυσης του κορωνοϊού Drastic και αναφέρει: «Θα συγκεντρώσουμε δεδομένα αλληλουχίας/RNA αλληλουχίας από μια ομάδα στενά συνδεδεμένων στελεχών και θα συγκρίνουμε γονιδιώματα πλήρους μήκους, αναζητώντας μοναδικούς μονονουκλεοτιδικούς πολυμορφισμούς (SNP), που αντιπροσωπεύουν σφάλματα αλληλουχίας. Τα συναινετικά υποψήφια γονιδιώματα θα συντεθούν χρησιμοποιώντας καθιερωμένες τεχνικές και RNA μήκους γονιδιώματος και ηλεκτροπόρωση για την ανάκτηση ανασυνδυασμένων ιών».


Ειδικός επιστήμονας του ΠΟΥ είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι η διαδικασία που περιγράφεται στην αίτηση επιχορήγησης θα δημιουργούσε «μια νέα ακολουθία ιού, που δεν θα αντιστοιχούσε κατά 100% με τίποτε άλλο».
Και ο ειδικός συνέχισε: «Στη συνέχεια, θα συνέθεταν το γονιδίωμα του ιού από την ακολουθία του υπολογιστή, δημιουργώντας έτσι ένα γονιδίωμα ιού που δεν θα υπήρχε στη φύση, αλλά θα φαινόταν φυσικό, όπως ο μέσος όρος των φυσικών ιών. Στη συνέχεια, θα έβαζαν αυτό το RNA σε ένα κύτταρο και θα ανακτούσαν από αυτό τον ιό».


Πάντως οι ειδικοί του ινστιτούτου της Ουχάν έχουν επανειλημμένα διαψεύσει ότι δημιούργησαν τον κορωνοϊό στο εργαστήριό τους.

Διαβάστε επίσης:

Θέρμανση: Έρχονται λογαριασμοί «κεραμίδα» – Ποιοι θα πληρώσουν ακριβότερα το «μάρμαρο» της ενεργειακής κρίσης

Νίκος Παλαιοκώστας: Ο «Φαντομάς» που θα εκτίσει την ποινή του από το σπίτι του – Έχει καταδικαστεί σε 197 χρόνια και 376 μήνες

Φασιστική επίθεση: 36 μήνες στον νεοναζί με τη σβάστικα στο μπράτσο που τώρα λέει ότι απαρνείται την ιδεολογία του για να γλυτώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη, Κινέζοι, Αμερικάνοι, Ουχάν,apokalypsi, kinezoi, amerikanoi, ouchan