Ασκήσεις στο νερό που θα γυμνάσουν τέλεια τα χέρια, την κοιλιά και τους γοφούς (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Αν σου αρέσει να βρίσκεστε μέσα στο νερό αλλά βαριέσαι να κολυμπάς με τις ώρες πάνω κάτω, ή θέλεις να διατηρήσεις τη φόρμα που έπιασες το χειμώνα χωρίς να συνεχίσεις τις επισκέψεις στο γυμναστήριο με τον καύσωνα και τον φόβο της πανδημίας ,υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που μπορείς να δοκιμάσεις στην πισίνα, το μυστικό είναι πως το νερό προσφέρει μεγάλη αντίσταση, 12 φορές μεγαλύτερη απ’ o,τι στον αέρα. Ολοκλήρωσε 3 σετ επαναλήψεων ιδανικά 3 φορές την εβδομάδα.

Οι ασκήσεις στο νερό είναι επίσης ασφαλέστερες και πιο άνετες για τις έγκυες γυναίκες και για όσους είναι υπέρβαροι ή υποφέρουν από αρθρίτιδα και μυϊκούς πόνους. Δεδομένου ότι το βάρος του σώματος μειώνεται και οι κινήσεις επιβραδύνονται είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κινδυνεύσετε από τραυματισμούς.

Δες παρακάτω μερικές απλές ασκήσεις που συγκεντρώσαμε. Θα χρειαστείς στην πισίνα ένα μακρύ σωσίβιο (μακαρόνι) μαζί με την καλή σου διάθεση και θα αποκτήσεις γρήγορα σέξι χέρια, σφιχτούς κοιλιακούς και σμιλεμένους γλουτούς, χωρίς στάλα ιδρώτα.

1. Πήγαινε στο μέρος όπου δεν πατάς, τύλιξε γύρω από την πλάτη σου το σωσίβιο με τα χέρια να ακουμπάνε πάνω σε αυτό, τα πόδια τεντωμένα προς τα κάτω με τα δάχτυλα σε point (μυτερά). Δέσμευσε τους κοιλιακούς σου και σήκωσε τα γόνατα προς το στήθος (εικόνα). Κράτησε τα για 2 δευτερόλεπτα και επανέφερε στην αρχική θέση.

Τι να προσέξεις: τα πόδια να είναι τεντωμένα με ωραίες γραμμές σε όλη την διάρκεια της άσκησης .

Γυμνάζει: κοιλιακούς, γοφούς και πόδια.

2. Κράτησε τη σκάλα της πισίνας με τα δύο χέρια, τους αγκώνες ελαφρώς λυγισμένους. Τοποθέτησε το σωσίβιο στην κοιλιά και επίπλευσε με τα πόδια εκτεταμένα πίσω και κολλημένα μεταξύ τους. Δέσμευσε τους κοιλιακούς για καλύτερη σταθεροποίηση και άρχισε να χαμηλώνεις τα πόδια προς τον πυθμένα της πισίνας , έτσι ώστε το σώμα να σχηματίζει 90 μοιρών γωνία. Επέστρεψε στην αρχική θέση και συνέχισε για 20 επαναλήψεις .

Τι να προσέξεις: κράτα τους κοιλιακούς καλά δεσμευμένους για καλύτερη ισορροπία και αποτελεσματικότητα της άσκησης .

Γυμνάζει: κοιλιακούς, γοφούς, πισινό, πόδια

3. Πήγαινε στο μέρος της πισίνας όπου το νερό φτάνει στη μέση. Κράτα το σωσίβιο στην επιφάνεια του νερού με τα χέρια στο άνοιγμα των ώμων. Πίεσε τα χέρια με το σωσίβιο προς τα κάτω (μέσα στο νερό) και ταυτόχρονα ανέβασε το πόδι (εικόνα). Επέστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε 10 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

Τι να προσέξεις: κράτα τα χέρια και τα πόδια (και το στεθερό) σε ευθεία καλά τεντωμένα, προσπάθησε να έχεις σωστές γραμμές με τους κοιλιακούς πάντα δεσμευμένους.

Γυμνάζει: χέρια, στήθος, πλάτη, κοιλιακούς , πισινό

4. Πήγαινε στο μέρος που το νερό φτάνει μέχρι τη μέση. Τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης, το σωσίβιο στα χέρια πάνω από την επιφάνεια του νερού στο άνοιγμα των ώμων. Βύθισε το σωσίβιο μέχρι τα γόνατα κάνοντας παράλληλα squat, μείνε εκεί και μετακίνησε το σωσίβιο προς τη δεξιά πλευρά, επέστρεψε στο κέντρο και μετά στην αρχική θέση. Επανέλαβε 20 επαναλήψεις στην κάθε πλευρά εναλλάξ

Τι να προσέξεις: καθώς στρίβεις το σωσίβιο, η λεκάνη παραμένει σταθερή μπροστά, χωρίς να στρίβει και αυτή, πρόσεξε επίσης τους ώμους να μην κλείνουν και να μην ανεβαίνουν . Τέλος τα γόνατα να παραμένουν μπροστά και να μη κλείνουν προς τα μέσα.

Γυμνάζει: πισινό, κοιλιακούς , πλάγιους κοιλιακούς και πόδια

 

γυμναστικήνερόασκήσειςοδηγίεςφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα