Αρπάχτηκαν άγρια στη Βουλή Σκουρλέτης και Μανιάτης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς με σκληρούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιατη. Ο τελευταίος ανέφερε πως η κυβέρνηση και ο υπουργός Περιβάλλοντος πως «αυτά που πιστεύετε είναι μία παλαιοκομμουνιστική Κουβανική Βορειοκορεάτικη αντίληψη» και πως «ξεπουλάτε τα πάντα ακόμα και την ΔΕΗ και μετά κλαίτε»

με τον Πάνο Σκουρλέτη να απαντά και να κατηγορεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ως «χυδαίο υβριστή», «βαρίδι του ΠΑΣΟΚ», το οποίο «μαζί με 2-3 άλλους το έχετε καταστήσει δορυφόρο της ΝΔ».

Όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή το Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών ο Γιάννης Μανιάτης επιτέθηκε κατά του υπουργού Περιβάλλοντος λέγοντας πως «είστε και υβριστής κατά της νέας γενιάς και των συνταξιούχων. Μόνο πετσοκόβετε συντάξεις χωρίς να ντρέπεστε καθόλου. Ξεπουλάτε στην τρόικα και το υπερταμείο ολο τον εθνικό πλούτο μέχρι και τη ΔΕΗ την έχετε εντάξει και μετά κλαίτε». Ο Πάνος Σκουρλέτης φανερά εκνευρισμένος απαντώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είπε «είσαι υβριστής. Να ανακαλέσει τις χυδαίες εκφράσεις του. Πάρτο πίσω».

Στο σημείο εκείνο άναψε για τα καλά ο καυγάς μεταξύ των δυο:

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Δεν θα καταφέρετε να υπερκαλύψετε τη φωνή μου – θα ολοκληρώσω.

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Τι να ολοκληρώσετε; Τις ύβρεις; Είστε ψεύτης και υβριστής. Ντροπή σας και πάλι

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Αν ο υπουργός εκφράζει την άποψη της κυβέρνησης ότι ο ορυκτός πλούτος δεν αποτελεί για την πατρίδα μας προίκα του λαού και πανίσχυρο γεωπολιτικό όπλο να παραιτηθεί . Προφανώς συμφωνεί με τον Καμμένο να πουλήσουμε τα πετρέλαια στους Αμερικανούς. Αυτά που πιστεύουν είναι μία παλαιοκομμουνιστική κουβανική, βορειοκορεατική αντίληψη.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Ήμουν ήρεμος αλλά ο υπουργός σε αδυναμία επιχειρημάτων προφανώς θέλησε να τορπιλίσει τη συζήτηση.

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Είναι κλασικός υβριστής. Δεν τιμά το Κοινοβούλιο και την πολιτική του διαδρομή. Λέει ανερυθρίαστα ψέματα. Τα περί προδοτικών απόψεων και παράδοσης πλούτου του τα επιστρέφω. Μαζί με άλλους 2-3 ο κ. Μανιάτης είναι βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ. Με 23 άλλους έχει ευθύνη που το κόμμα του έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Ν.Δ. Είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ αυτό.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Παίρνει παράδειγμα ο υπουργός από τον Σπίρτζη, που όλα τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Θα ζητήσετε συγγνώμη για τις ύβρεις; Ντροπή σας.

ΚυβέρνησηΒουλήΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΠ. ΣκουρλέτηςΓ. ΜανιάτηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα