Αυτοί είναι οι αστυνομικοί θύματα στο Ντάλας (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η ταυτότητα των πρώτων θύματων από την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί κατά την ώρα διαδήλωσης στο Ντάλας έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα.

Την ταυτότητα του ενός θύματος έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για τον αξιωματικό Μπρέντ Τόμσον, 43 ετών ο οποίος μπήκε στην άμεσο δράση του Ντάλας του 2009.

Ο Τόμσον είναι ο πρώτος αστυνομικός, από την στιγμή της ίδρυσης της υπηρεσίας το 1989, ο οποίος πεθαίνει εν ώρα καθήκοντος. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε είμαστε συντετριμμένοι» ανέφερε ο διοικητής

του Τόμσον δηλώνοντας πως ευχαριστούν τον κόσμο για όλα τα μηνύματα συμπαράσταση που έχουν λάβει ως τώρα.

Η ταυτότητα του δεύτερου αστυνομικού, του Πάτρικ Ζαμάριπα, έγινε γνωστό στα social media από τις αναρτήσεις των δικών του ανθρώπων. «Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει τον γιο του. Είσαι ήρωας Πάτρικ. Σε αγαπώ. #PrayForDallas», ήταν το μήνυμα - φόρος τιμής που απέτισε ο ετεροθαλής αδερφός του, Ντίλαν Μαρτίνες, στο Twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με έναν άντρα που πιστεύεται πως είναι ο πατέρας τους.

No father should have to bury his son. You are a hero, Patrick. Love you man. #PrayForDallas pic.twitter.com/MjCHw7Ktlo

Dylan Martinez (@KDylanMartinez) 8 July 2016

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του πατέρα του Ρικ, Facebook. «Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως ο γιος μου, αστυνομικός στο Ντάλας, εργαζόταν στη διαδήλωση και σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή μαζί με άλλους 4 αστυνομικούς και ίσως περισσότερους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο Πάρκλανδ για να δω να μεταφέρεται η σορός του στο γραφείο του ιατροδικαστή...χρειάζονται προσευχές για να ξεπεραστεί αυτό»

ΝτάλαςαστυνομικόςθύμαπυροβολισμοίταυτότηταHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα