Αρναούτογλου: Αυτοί που με κατηγόρησαν, παρακαλούσαν τον Σφακιανάκη (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας ότι αυτοί που τον κατηγόρησαν επειδή κάλεσε τον Σφακιανάκη στην εκπομπή του τον παρακαλούσαν επί ένα μήνα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε:

«Πολλοί από τους δημοσιογράφους που μίλησαν για το ότι έφερα τον Σφακιανάκη, παρακαλούσαν επί ένα μήνα να πάει σε αυτούς. Μου φαίνεται τόσο γελοίο σε μια δημοκρατική χώρα να λέμε ποιος είναι αυτός που

θα ορίσει ποιον θα καλέσεις σήμερα να έρθει να μιλήσει στην τηλεόραση. Θα μου πεις εσύ από πριν αν θα φωνάξω εγώ την Κωνσταντίνα ή όχι επειδή εσύ δεν τη γουστάρεις ή επειδή εσύ νομίζεις ότι θα πει κάτι πολιτικά που δεν σε εκφράζει; Τι λέτε ρε παιδιά; Το ότι θα υπάρχει κάποιος που θα αποφασίζει ποιος είναι αυτός που θα βγαίνει στα κανάλια... έμεινα άναυδος»!

Αναφερόμενος στην κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη, αρκέστηκε να πει: «Λόγω της φιλίας που έχω με τον Αντώνη κι επειδή αυτές τις συζητήσεις τις κάναμε και εκτός τηλεόρασης, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον Αντώνη. Το μόνο που απάντησα ήταν για την κόκκινη γραμμή και για τους καλεσμένους των εκπομπών».

Ο παρουσιαστής απάντησε και σε αυτούς ισχυρίζονται ότι προσέγγισε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να εξασφαλίσει συνέντευξή τους.

Πηγή: zappit

ΑρναούτογλουΣφακιανάκηςΚανάκηςΠαντελίδηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα