Απολογία-σοκ: «Ήμουν μεθυσμένος» λέει ο πατέρας που άφησε έγκυο τη 16χρονη ΑμΕΑ κόρη του

ΕΛΛAΔΑ

Σοκάρει η απολογία του πατέρα από την Ιτέα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη, με ειδικές ανάγκες, κόρη του.

Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Άμφισσας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό του επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του με την μπλούζα του αλλά τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή. Ο συνήγορος του μάλιστα ζήτησε να εξεταστεί ο κατηγορούμενος από ψυχίατρο πραγματογνώμονα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν όπως ο ίδιος λέει η ΑΜΕΑ κόρη του
μεταφέρθηκε σε κατάσταση αποβολής κύησης στο Νοσοκομείο με φρικτούς πόνους όπου και έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο ίδιος , όπως λέει υπέβαλλε αναφορά για το συμβάν όμως το DNA τον υπέδειξε ως βιολογικό πατέρα του αγέννητου μωρού. Τελικά, όπως λέει στην απολογία του όλα έγιναν υπό την επήρεια αλκοόλ: «Με ειλικρίνεια απολογούμενος καταθέτω ότι ενδεχομένως μία φορά περί τα τέλη Απριλίου η αρχές Μαϊου 2018 ,ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου στην οικία μας, μη ελέγχοντας τον εαυτό μου, την συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργειών μου, ήλθα χωρίς να έχω την πρόθεση, δηλαδή, να το έχω προσχεδιάσει με πρόθεση, σε ερωτική επαφή με την θυγατέρα μου καταστώντας της ακούσια έγκυο». Παράλληλα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι «αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται.Ουδέποτε θα ενεργούσα ασελγή πράξη στην ανήλικη θυγατέρα μου ,που φροντίζω επιμελώς ως πατέρας σκληρά εργαζόμενος στην αποκομιδή ελαιών για να αποκερδαίνω τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό της τετραμελούς οικογένειας μου. Δεν θα επεδίωκα σε καμία περίπτωση λόγω της συγγενικής σχέσης καταρχήν, χαρακτήρος και αρχών, να έλθω σε εξώγαμη συνουσία με την θυγατέρα μου, που την 30.9.2018 συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της και πάσχει από διανοητική στέρηση για αυτό φοιτά σε ειδικό Σχολείο, δεν θα διανοούμουν να την αγγίξω για να ικανοποιήσω την γενετήσια επιθυμία μου». Πηγή: dikastiko.grΙτέαΠατέρας16χρονη κόρηβιασμόςέγκυοςΔικαιοσύνηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολογία-σοκ, Ήμουν, 16χρονη ΑμΕΑ,apologia-sok, imoun, 16chroni amea