Λεμεσός: Τσαντάκηδες φόβος και τρόμος σε παραλίες

Προσοχή από κλοπές στις παραλίες της Λεμεσού, συστήνει η Αστυνομία.

Περιστατικά κλοπών από παραλίες της τουριστικής περιοχής Λεμεσού παρατηρήθηκαν το τελευταίο τριήμερο και η Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας των προσωπικών τους αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, το τελευταίο τριήμερο έχουν καταγγελθεί τρία περιστατικά κλοπών τσαντών πολιτών που μετέβησαν για κολύμπι.

Οι

τσαντάκηδες φαίνεται να παρακολουθούν τις παραλίες και να δρουν μόλις διαπιστώσουν πως κάποιο άτομο αφήνει αφύλακτα τα προσωπικά του αντικείμενα και εισέρχεται στη θάλασσα, είπε ο κ. Σωτηριάδης.

Σε δυο μάλιστα περιπτώσεις, οι δράστες έκλεψαν και τα οχήματα των θυμάτων τους, όταν εντόπισαν στις τσάντες τα κλειδιά, ενώ ήδη το ένα αυτοκίνητο, αξίας 22 χιλιάδων ευρώ, έχει εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Αγίου Τύχωνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού κάλεσε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνουν εκτεθειμένα και αφύλακτα τα προσωπικά τους αντικείμενα στις παραλίες.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα