Αποκαλύφθηκε το πως ο Τζόρνταν κέρδιζε πάντα τα στοιχήματα του

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ανέκαθεν γνωστός “παίκτης” του στοιχήματος. Λάτρευε το καζίνο, αλλά και τα προσωπικά “bets” με συμπαίκτες του ή οποιονδήποτε άλλο. Είχε όμως και τον … τρόπο του. Να κερδίζει ή να πιάνει… κορόιδο των Σκότι Πίπεν.

Το ESPN αποκάλυψε μία ιστορία που αφορά στο “χρυσό” δίδυμο των Μπουλς και τον τρόπο που ο Τζόρνταν έπαιρνε 100 δολάρια κάθε φορά σε στοίχημα με τον Πίπεν πάνω σε αγώνες με … εικονικούς ταύρους.

Κάποια στιγμή ο Μάικλ ανακάλυψε πως οι μεταδόσεις Jumbotron

races που οι Μπουλς έδειχναν στα τάιμ άουτ τους, ήταν βιντεοσκοπημένες. Ο Τζόρνταν ρωτούσε κάθε φορά τους υπευθύνους του παιχνιδιού ποιο χρώμα ταύρου νικούσε. Φυσικά του έλεγαν. Ο Τζόρνταν είναι.

Με την πληροφορία αυτή στο τσεπάκι, ο Τζόρνταν πήγαινε κάθε φορά στον Πίπεν και τον ρωτούσε αν ήθελαν να στοιχηματίσουν στην εκάστοτε κούρσα. Ένα από τα δεκάδες μεταξύ τους στοιχήματα. Ο Πίπεν δεχόταν και φυσικά έχανε αφού ο Τζόρνταν πόνταρε πάντα σε εκείνον τον ταύρο που του είχαν πει πως ήδη έχει κερδίσει.

Κάθε φορά λοιπόν που μεταδιδόταν μία τέτοια κούρσα, ο Τζόρνταν πόνταρε, ο Πίπεν έχανε κι αυτό συνέβαινε για μία σεζόν!!! Το παράδοξο ήταν ότι ουδέποτε ο Πίπεν κατάλαβε την “κομπίνα” του Τζόρνταν και “ξηλωνόταν” κανονικά…

Μα καλά, ούτε μία φορά δεν τον άφησε και ο Τζόρνταν να νικήσει; Απίθανη ιστορία…

Πηγή: Eurohoops

Michael JordanΜαίκλ ΤζόρντανΣκότι ΠίπενScotty PippenστοίχηματαυρομαχίεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα