Απίστευτος λογαριασμός νερού σε ενορία του Ρεθύμνου – Καλούνται να πληρώσουν 93.000 ευρώ

ΕΛΛAΔΑ

Ένας απίστευτος λογαριασμός έφθασε στα χέρια του εφημέριου του ναού του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο. Ο λογαριασμός για την κατανάλωση νερού που έπιασε στα χέρια του ο πατέρας Δημοσθένης τον έκανε να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του καθώς είδε ότι η χρέωση ξεπερνούσε τις 93.000 ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος στην ιστοσελίδα rethemnosnews.gr στην ενορία του Άγιου Κωνσταντίνου υπάρχουν δύο υδρόμετρα, ένα για τις ανάγκες του ναού και του μαγειρείου των συσσιτίων κι ένα για τις ανάγκες του νεκροταφείου: «Εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει το ρολόι του νερού στο νεκροταφείο

και όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν, μέχρι σήμερα, ποτέ δε μας ζήτησαν χρήματα. Ποτέ πριν δεν είχε έρθει λογαριασμός εδώ. Και ήρθε ο σημερινός δήμος και ζητάει 93 χιλιάδες ευρώ. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε και πληρώσουμε ένα τέτοιο ποσόν» είπε.

Στη συνέχεια ο π. Δημοσθένης πρόσθεσε: «Εμείς δεν εισπράττουμε εισφορές όπως το Δημοτικό Νεκροταφείο. Δεν έχει έσοδα η ενορία από το νεκροταφείο, αντιθέτως έχει έξοδα, όπως για παράδειγμα την καθαριότητά του χώρου. Εμείς δε ζητάμε χρήματα όταν κάποιος ενταφιάζεται εδώ. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο».

Πηγή: Rethemnosnews.gr

Ρέθυμνολογαριασμός νερούΑγ. ΚωνσταντίνοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα