Απίστευτο: Ήταν εξαρτημένη από τις πλαστικές επεμβάσεις και δεν μπορούσε να σταματήσει! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Συνήθως όταν ακούμε τη λέξη «εξάρτηση» το μυαλό μας πηγαίνει σε ουσίες, ναρκωτικά, αλκοόλ, τσιγάρο. Κι όμως, εξάρτηση μπορεί να έχει ένας άνθρωπος από πολλά πράγματα. Μέχρι και από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Αλίσια Νταβάλ, που σήμερα είναι 36 χρονών-φαίνεται μεγαλύτερη και «αλλοιωμένη»-ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις στα 17. Αυτή τη στιγμή μετρά ήδη 50 πλαστικές επεμβάσεις και 350 αισθητικές θεραπείες! Έχει ξοδέψει περίπου 1 εκατομμύριο λίρες μέσα σε δύο δεκαετίες!

Αναλυτικότερα, έχει κάνει 16 επεμβάσεις στο στήθος, 6 στη μύτη, 11 λίφτινγκ προσώπου και ματιών.

Η

πρώην πρωταγωνίστρια του reality Big Brother και μοντέλο τώρα μιλάει εναντίον των πλαστικών επεμβάσεων και επισημαίνει τους κινδύνους. Ρίχνει το φταίξιμο στον πρώτο πλαστικό χειρουργό που την ανέλαβε, ο οποίος την προέτρεπε συνεχώς να κάνει νέες επεμβάσεις.

Με αφορμή έρευνα στην Βρετανία, σύμφωνα με την οποία περισσότερο από το 50% των νεαρών γυναικών που είναι κάτω από 25 σκέφτεται να κάνει μια πλαστική επέμβαση, μίλησε σε συνέντευξη της για την επικινδυνότητα του εθισμού σε τέτοιου είδους διαδικασίες.

Κατηγόρησε τους πλαστικούς χειρουργούς ότι δεν προειδοποιούν ότι από τη στιγμή που θα κάνεις μία αλλαγή στο πρόσωπο σου, θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες ώστε να υπάρχει συμμετρία.

Τώρα πια προσπαθεί να διδάξει στις δύο κόρες της, την 19χρονη Τζόρτζια και την 3χρονη Παπάγια, ότι πρέπει να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας και το πώς είμαστε.

Πλέον η Αλίσια Νταβάλ δηλώνει ότι πάσχει από την διαταραχή δυσμορφίας και ο,τιδήποτε «διαφορετικό» δει πάνω της, όπως ένα σπυράκι, της προκαλεί φοβερό άγχος. Τα άτομα που πάσχουν από αυτό συνήθως βλέπουν τον εαυτό τους άσχημο όπως και να είναι και ανεξάρτητα από το πώς τους βλέπουν οι άλλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες και διαπιστώστε πόσο διαφορετική είναι από την μία στην άλλη:

Κάπως έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις...

Με τις δύο κόρες της

Αλίσια Νταβάλεθισμόςπλαστικές επεμβάσειςπλαστικός χειρουργόςαισθητικές θεραπείεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα