Μετά τη μπλε μουστάρδα έρχεται και η μπλε... μαρμελάδα και η μπλε... μερέντα

ΕΛΛAΔΑ

Mετά την τεράστια ζήτηση που είχε η μπλε μουστάρδα που κυκλοφόρησε το τμήμα μάρκετινγκ του Ηρακλή τώρα ετοιμάζεται να διαθέσει και την μπλε μαρμελάδα καθώς και την μπλε μερέντα.

Αυτό αποκάλυψε ο υπεύθυνος μάρκετινκ της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γραμμένος, ο οποίος επισήμανε πως υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα που μπορούν να

γίνουν… μπλε.

«Πλέον, δοκιμάζουμε την… μπλε μαρμελάδα. Οι γεύσεις που κυνηγάμε είναι αχλάδι, μήλο και λεμόνι. Επίσης, δοκιμάζουμε και μπλε μερέντα αλλά αυτό είναι σε αρχικό στάδιο. Η μαρμελάδα είναι κατά 95% έτοιμη. Δεν τα βλέπουμε μόνο όλα μπλε αλλά αν θέλουμε να τα κάνουμε όλα μπλε».

Όπως σημειώνει ο κ. Γραμμένος η μπλε μουστάρδα που βγήκε τελειώνει συνεχώς έρχονται νέες παραλαβές. Μπορούν οι φίλαθλοι φυσικά να παρακολουθούν τα προϊόντα και μέσα από το ίντερνετ. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν βγει και άλλα προϊόντα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις ώρες λειτουργίες της μπουτίκ: «Η μπουτίκ είναι πέντε μέρες την βδομάδα ανοιχτή, τρεις φορές πρωί και δυο φορές απόγευμα και μετά την έναρξη της αγωνιστικής θα έχουμε ένα πιο σταθερό πρόγραμμα. Προτιμήσαμε να ανοίξουμε με τις όποιες παραλαβές υπήρχαν και να μην περιμένουμε για τον Αύγουστο. Ο κόσμος βοηθάει και η ανυπομονησία είναι σίγουρα μεγάλη. Όσον αφορά την ένδυση είμαστε κοντά στην παραλαβή μεγάλης ποσότητας. Επίσης, ετοιμάζουμε μια σειρά μπεμπέ για παιδιά από 3-4 μηνών μέχρι 6-7 χρονών! Από την Παρασκευή θα έχουμε και ρακέτες παραλίας που θα έχουν πάνω αποτυπωμένες διάφορες φάσεις από αγώνες».

μπλε μαρμελάδαμερένταΗρακλήςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα