Μιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; – Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για να πάρω μέρος σε βίντεοκλιπ

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφορικά με την παρουσία της στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

Σε ανάρτησή της, η Δόμνα Μιχαηλίδου επισημαίνει πως υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη ως υφυπουργός Παιδείας, απαντώντας

στο σχόλιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι εμφανίστηκε εκεί «απρόσκλητη».

Παράλληλα, επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα λεγόμενά του κατά την επίσκεψη, σχολιάζοντας ότι έδωσε υποσχέσεις «σαν είναι πολιτικάντης» του προηγούμενου αιώνα.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Στέφανος Κασσελάκης επισκεφτηκε το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, πολλά ΜΜΕ τον κατηγόρησαν επειδή στο βίντεο που ανήρτησε «έκοψε» την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου – με την οποια, σημιεωτέον, υπήρξαν και συμμαθητές στο σχολειο.

Η κα Μιχαηλίδου τον υποδέχτηκε στο σχολείο και τον συνόδευσε στην επίσκεψή του εκεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Μιχαηλίδου:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια υφυπουργός για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Άρα; “Απρόσκλητη” η αρμόδια υφυπουργός;», έγραψε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην ανάρτησή της.

«Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βιντεοκλίπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου σχολίασε πως υπήρξε «πολύ δυσάρεστη έκπληξη» για την ίδια να βλέπει έναν πολιτική της γενιάς της «να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα» και «κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα».

«Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση», κατέληξε στην ανάρτησή της η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Νίνα Κασιμάτη: «Casus Belli η απομάκρυνσή μου από το Συμβούλιο της Ευρώπης» – Αιχμές κατά των συμβούλων Κασσελάκη

Απάντηση Φάμελλου σε Μητσοτάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπείται θεσμικά και τεκμηριωμένα στη Βουλή»

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώσεις για τομεάρχες σε συνεδρίαση της ΚΟ στις 5 Οκτωβρίου – Στις 22 του μήνα συνεδριάζει η ΚΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα