Αντζελίνα Τζολί: «Δώρο» από το FBI – Έλαβε πάνω από 100 έγγραφα από την έρευνα για τον καβγά με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί δέχθηκε ένα «δώρο» από το FBI, καθώς έλαβε πάνω από 100 έγγραφα από την έρευνα για τον καβγά με τον Μπραντ Πιτ.

Ο συγκεκριμένος καυγάς ήταν που πυροδότησε το πικρό διαζύγιό τους και που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τα μίντια ανά τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μπορεί να αποκαλυφθεί

ότι περισσότερες από 100 σελίδες της έκθεσης του FBI μελετήθηκαν ξανά και κοινοποιήθηκαν στην Τζολί μετά το σχετικό δικαστικό αίτημα.

Η ηθοποιός φέρεται πως έλαβε τελικά τα έγγραφα στις 4 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους ενώ επιπρόσθετα έγγραφα θα δοθούν στη Τζολί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Η Τζολί, ζητά τα εν λόγω έγγραφα επειδή ισχυρίζεται ότι τα χρειάζεται για να αποκτήσει «νομική προστασία» από τον 59χρονο πρώην σύζυγό της.

Ο Πιτ κατηγορήθηκε ότι έριξε κόκκινο κρασί και μπύρα πάνω στην πρώην του και τα παιδιά τους και ότι τους επιτέθηκε, καθώς βρίσκονταν όλοι μαζί σε αεροπλάνο – ισχυρισμούς που ο ίδιος αρνείται.

Οι ισχυρισμοί του ερευνήθηκαν από το FBI την εποχή που φέρεται να συνέβη το περιστατικό, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

Πάμελα Άντερσον για Τζακ Νίκολσον: «Τον τσάκωσα σε τρίο – Τον βοήθησα να φθάσει στο τέλος»

Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπροασία η ατζέντα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του «Βασιλιά» (photos/video)

«Η Γη της Ελιάς»: Αποθεώθηκε στο Twitter το πρώτο φιλί ανάμεσα σε δυο γυναίκες

Keywords
Τυχαία Θέματα