Αντώναρος: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες αιχμές για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Αντώνη Σαμαρά και τις εσωκομματικές διεργασίες στη ΝΔ άφησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για απολύτως προσωπικές του απόψεις. «Ούτε μου λέει ο Καραμανλής τι θα κάνω ούτε μου τραβάει ο Καραμανλής το αυτί ποτέ» είπε.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά

90.1 ο Ευάγγελος Αντώναρος απάντησε στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το «μουσαφίρηδες» στην ΝΔ που είχε πει ο ίδιος νωρίτερα.

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Πιστεύω ότι η ΝΔ είναι μια παράταξη τοποθετημένη στο χώρο της Κεντροδεξιάς και έχει στις τάξεις της ανθρώπους, οι οποίοι αυτό-τοποθετούνται από τις παρυφές της δημοκρατικής Δεξιάς μέχρι τις παρυφές της Σοσιαλδημοκρατίας, όμως δεν ήταν ποτέ ακραίος» είπε και συμπλήρωσε με νόημα: «Θα έπρεπε τα πρόσωπα οποία προσπαθούν να την μετακινήσουν σε χώρους που τους ταιριάζουν περισσότερο και τα οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια καθύβριζαν με σκαιότατο τρόπο την ΝΔ και απλώς μπήκαν στην ΝΔ για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους σε κάποια βουλευτική έδρα να είναι πιο σεμνά, να ξέρουν την ιστορία της ΝΔ, τις προτεραιότητες της ΝΔ, τις κοινωνικές ευαισθησίες της ΝΔ και να μην αποτολμούν να κάνουν μαθήματα σε εμάς που δεν έχουμε λοξοδρομήσει, δεν έχουμε πάει σε άλλα κόμματα, δεν έχουμε σκεφτεί να ιδρύσουμε άλλα κόμματα και ούτε προερχόμαστε βεβαίως από παραφυάδες».

Ο Ευ. Αντώναρος επέρριψε ευθύνες στον Αντώνη Σαμαρά που επέτρεπε σε κάποια άτομα να προβάλουν ως κεντρική πολιτική γραμμή της ΝΔ τις προσωπικές τους απόψεις: «Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι μας λοιδορούσαν μέχρι προχθές ε! δεν μπορεί να μας κάνουν και μαθήματα κομματικής νομιμοφροσύνης! Να μας πουν τι πρέπει να λέμε και πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε! Με τις αλλαγές που έκανε ο κ. Σαμαράς στην κυβερνητική του ομάδα και απέτυχε πλήρως κατά τη δική μου εκτίμηση, σε αυτά τα άτομα και σε πολλά άλλα δόθηκε η ευκαιρία να λένε πράγματα τα οποία αποξένωσαν από τον κεντρικό κορμό της ΝΔ τους οπαδούς του μεσαίου… πρέπει κάποιος ο οποίος 2-3 χρόνια ανήκει σε αυτό το χώρο και μπήκε από το παράθυρο για να εξασφαλίσει βουλευτική έδρα πρέπει να έχει και λίγη τσίπα».

Ερωτηθείς για το ποιος πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερος αρχηγός για την ΝΔ απάντησε «Ασφαλώς ο κ. Μεϊμαράκης» και εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην εκλογή του νέου αρχηγού του κόμματος, ρίχνοντας και πάλι τα βέλη του στον Αντώνη Σαμαρά.:

«Ο κάθε περαστικός μπαίνει μέσα και ψηφίζει σε ένα κόμμα! Που συμβαίνει στην Ευρώπη αυτό το πράγμα; Θα δώσουμε έτσι την ευκαιρία σε οπαδούς άλλων κομμάτων και με άλλες ατζέντες να εκλέξουν τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;»

Άδωνις ΓεωργιάδηςΕυάγγελος ΑντώναροςΑντώνης Σαμαράςεσωκομματικές διεργασίεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα