Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι χωρίς ρεύμα για 4η μέρα – Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό» (Video)

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα χωρίς ρεύμα στο σπίτι της είναι η Ανθή Σαλαγκούδη -όπως και τόσοι άλλοι πολίτες στη χώρα- με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να μείνει σε ξενοδοχείο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στην πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε

η κακοκαιρία αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αναγκάστηκε να φορτίσει το κινητό της στο αυτοκίνητο προκειμένου να μη χάσει την επικοινωνία.

«Έχει πάρα πολύ χιόνι και έχουν σπάσει και οι καθρέπτες από το βάρος. Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποιον τρόπο να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο. Δεν έχουμε ρεύμα, ούτε θέρμανση, για 4η μέρα. Ευτυχώς δεν έχει συμβεί κάτι.

Εμάς έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Εγώ πήγα σε ξενοδοχείο. Έπαιρνα τη ΔΕΔΗΕ και κάποια στιγμή επικοινώνησα το βράδυ και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα και ότι θα μου έρθει ειδοποίησει στο κινητό. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι άλλοι άνθρωποι με παιδιά, ηλικιωμένοι, με προβλήματα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ξεσπά: «Χοροπηδούν πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου»

Μαρίνα Λαμπροπούλου στον Αρναούτογλου: «Όταν πέθανε ο πρώην σύζυγός μου, τον βρήκε ο 6χρονος τότε γιος μου» (Video)

MEGA Star: Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτεται

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανθή Σαλαγκούδη, Είμαι, – Μπαίνω, Video,anthi salagkoudi, eimai, – baino, Video