ΑΝΤ1+: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο για τη «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη (Photos/Video)

Στοιχεία τραγικοκωμωδίας, δόσεις σουρεαλισμού,  μεταφυσικών ανησυχιών και πλειάδα ηθοποιών σε ιδιαίτερους ρόλους διαμορφώνουν το μωσαϊκό της σειράς «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη, η οποία με διπλό επεισόδιο είναι προσβάσιμη για θέαση από σήμερα στην συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Η Καβογιάννη δίνει ζωή στην… Ζωή, την ηρωίδα του τίτλου. Η Ζωή είναι μια γυναίκα, η οποία βιώνει μια πρωτόγνωρη, εξωπραγματική αλλά βαθιά ανθρώπινη εμπειρία που τη μεταμορφώνει σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων.

Κάθε ένα από τα δώδεκα αυτοτελή

επεισόδια πραγματεύεται ένα ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία ενώ, ταυτόχρονα, θέλει να δείξει ότι πραγματικότητα και φαντασία «επικοινωνούν» με κάποιους τρόπους.

Σύμφωνα με το σενάριο της Δωροθέας Πασχαλίδου, η οποία σκηνοθέτησε τα επεισόδια της σειράς,  η Ζωή περνά στην «άλλη όχθη», όταν τής έρχεται κατακέφαλα μια γάστρα από ένα ράφι στην κουζίνα της και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια τετριμμένη και προβλέψιμη καθημερινότητα.

Ώσπου εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας. Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που «έφυγαν» άδικα και απότομα από τη ζωή. Αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν.

Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή, μέσα από την αποδοχή του θανάτου, και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι  Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης και συμμετέχουν οι Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μπέτυ Λιβανού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε επίσης

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1+ δεν τα κάνουμε» (video)

Ατύχημα για την Αγγελική Νικολούλη: Δεν θα προβληθεί την Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ»

ΠΟΕΣΥ: Παρατηρητήριο κατά των SLAPPs για την προάσπιση της δημοσιογραφικής έρευνας και ελευθερίας

Keywords
Τυχαία Θέματα