Άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους για να πάνε στη δουλειά και έπεσαν επάνω σε ένα λευκό τείχος (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία αντίκρισε ένα ζευγάρι τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα για να βγει έξω από το σπίτι του. Δεν κατάφερε φυσικά να βγει…

Το Νιου Τζέρσι έζησε το Σαββατοκύριακο μια από τις σφοδρότερες χιονοθύελλες της ιστορίας του. Ο snowzilla σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του. Ολόκληρη η πόλη καλύφθηκε από το χιόνι που σε πολλά σημεία ξεπερνούσε τα 2 μέτρα.

Σκέπασε τα πάντα, δρόμους, πεζοδρόμια, δέντρα, αυτοκίνητα, πάρκα, ακόμη και… σπίτια. Όπως το σπίτι του Σον Γιν και τις Έλεν Λιου. Και όταν λέμε το σκέπασε το εννοούμε. Το ύψος του χιονιού ξεπέρασε

τα δυο μέτρα και όταν το πρωί της Δευτέρας το ζευγάρι σηκώθηκε και ετοιμάστηκε να πάει στη δουλειά, βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα.

Άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού αλλά ένας λευκός τοίχος από χιόνι δεν τους επέτρεπε να βγουν από το οίκημα. Προσπάθησαν να σκάψουν κάποιο τούνελ αφού θεωρούσαν πως το πάχος δεν θα ήταν μεγάλο, αλλά έκαναν λάθος. Στην αρχή πανικοβλήθηκαν αλλά μετά αποφάσισαν πως αφού δεν μπορούσαν να βγουν, καλό θα ήταν να το διασκεδάσουν.

Έβγαλαν τα ρούχα τους, φόρεσαν φόρμες, άναψαν και το τζάκι, έφτιαξαν ζεστό ρόφημα και αφιέρωσαν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού.

χιόνιψύχοςΗΠΑΝιου Τζέρσιεγκλωβισμός από χιόνιχιονοθύελλαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα