Το… μίνι Νταβός της ελληνικής επιχειρηματικότητας διοργάνωσε το Greek Economic Forum

ΕΛΛAΔΑ

Σε μια συγκυρία που οι επενδύσεις στην Ελλάδα αναζητούνται, πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής τάξης και πολιτικοί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με αφορμή την κοπή πίτας του Greek Economic Forum (G.E.F.).

Το Greek Economic Forum οργάνωσε εκδήλωση εορτασμού του νέου έτους καταφέρνοντας να μετατρέψει την Ιδιωτική Λέσχη Salon de Bricolage σε ένα... μίνι ελληνικό Νταβός της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της διανόησης.

Την

εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αφρόκρεμα των Ελλήνων επιχειρηματιών από τον τομέα της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, της Φαρμακοβιομηχανίας και της Αγοράς Ακινήτων, ενώ φυσικά αποτέλεσε πόλο έλξης και για εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής, με δεσπόζουσες παρουσίες να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Σοφία Βούλτεψη, η Ρόδη Κράτσα, ο Χάρης Θεοχάρης, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Πέτρος Δούκας, ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Παράλληλα, το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι από τον εφοπλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων όπως ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης Μιχάλης Μποδούρογλου, ο Στράτος Τσαλαμανιός, ο Αντώνης Στελιάττος, ο Κωνσταντίνος Κάτσικας, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο Χάρης Λαμπρόπουλος, στενός συνεργάτης του G.E.F.

Greek Economic ForumεπιχειρηματίεςΕλλάδαSalon de BricolageHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα