Ανησυχία για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Λάθος που τερματίστηκε η υποχρεωτική κηδεμονία της, κύλησε πάλι στα ναρκωτικά»

Ανησυχία προκαλεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να ελευθερωθεί -καθώς φαίνεται- από τους… δαίμονές της.

Πηγές του στενού περιβάλλοντός της που επικαλείται δημοσίευμα του TMZ αναφέρουν ότι από τότε που τερματίστηκε η υποχρεωτική κηδεμονία της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «κατρακυλά» ψυχολογικά, αμελώντας να πάρει τα φάρμακά της, ενώ επιπλέον κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο να βλάψει τον εαυτό της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές, σύμφωνα με

τις οποίες «ήταν μεγάλο λάθος που τερματίστηκε η υποχρεωτική κηδεμονία της, κύλησε πάλι στα ναρκωτικά» επισημαίνουν.

«Η ψυχική υγεία της βρίσκεται σε κατρακύλα από τότε που έληξε η κηδεμονία. Συχνά δεν παίρνει τα φάρμακα που τη σταθεροποιούν, πίνει και κάνει χρήση διαφόρων ναρκωτικών, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, γιατί έχει προβλήματα κατάχρησης ουσιών που την έστειλαν πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης» λένε για τη μεγάλη -κάποτε- σταρ της ποπ μουσικής.

Επιπλέον, κάνουν λόγο για απότομες εναλλαγές στη διάθεσή της και έντονες διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της, ενώ δε λείπουν και τα ξεσπάσματα που καταλήγουν σε σωματική βία.

«Μας είπαν ότι έχει ριζικές εναλλαγές στη διάθεσή της και συχνά ξεσπά σε οργή που καταλήγει σε σωματική βία. Υπάρχουν φορές που είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν μαζί της επειδή δεν μπορεί να συμμετάσχει σε λογική συζήτηση» αναφέρεται στο TMZ.

Εικόνες πλήρους κατάρρευσης

Λίγο καιρό πριν, το περιβάλλον της τραγουδίστριας είχε επισημάνει ξανά την έντονη ανησυχία του αναφορικά με την υγεία της, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της. Το κεφάλαιο της κηδεμονίας της φαίνεται να ανοίγει για ακόμη μια φορά, με ανθρώπους που είναι κοντά της, να εκφράζουν στο Page Six τους φόβους αναφορικά με τις επιπτώσεις της κακής ψυχικής αλλά και σωματικής της υγείας.

«Όσοι την έχουν γνωρίσει λένε ότι φοβούνται ότι έχει στραφεί στο ποτό και τα ναρκωτικά» αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδας.

Σημειώνεται, ότι λίγες ημέρες πριν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εθεάθη σε άσχημη κατάσταση να περιφέρεται έξω από ξενοδοχείο, σχεδόν γυμνή, έχοντας μια κουβέρτα τυλιγμένη γύρω από το σώμα της και ένα μαξιλάρι να καλύπτει την περιοχή του στήθους της.

Britney Spears needed conservatorship for own safety, sources say: ‘This is what we feared’ https://t.co/GDDDwZzjW7 pic.twitter.com/QGusTWHK4s

— Page Six (@PageSix) May 4, 2024

Οι φωτογραφίες ξύπνησαν αναμνήσεις από στιγμές κατάρρευσής της το 2007 και το 2008.

«Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά έτσι όπως εξελίσσονται όλα αυτά – αυτό φοβόμασταν» ανέφερε πηγή που επικαλείται το Page Six, εννοώντας ότι είναι πολύ πιθανό η τραγουδίστρια να έχει μπλέξει με ουσίες.

Μπίτνεϊ Σπίαρς: Η 13ετής κηδεμονία της και ο «ελαττωματικός» πατέρας

Η 13ετής υποχρεωτική κηδεμονία της έληξε τον Νοέμβριο του 2021 με πλήθος κόσμου να στοχοποιεί τον πατέρα της για κακομεταχείρισή της αλλά και οικονομική αποστράγγιση της περιουσίας της.

«Η εκδοχή ότι η Μπρίτνεϊ ήταν “κλειδωμένη χωρίς λόγο”, εκτός από το ότι ο πατέρας της ήταν κακός και ήθελε να την εκμεταλλευτεί μέχρι και την τελευταία δεκάρα, ήταν πάντα λανθασμένη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζέιμι είναι ένας ελαττωματικός πατέρας. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι η κηδεμονία -και οι παρεμβάσεις που προηγήθηκαν- συνέβησαν για κάποιο λόγο και δεν ήταν επειδή ο πατέρας της ήθελε να αρπάξει τα λεφτά. Όλο αυτό τέθηκε σε εφαρμογή επειδή η Μπρίτνεϊ έχει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε ξεφύγει εντελώς από τα όρια» τονίζει, σήμερα στο Page Six, άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη Σπίαρς και τη δικαστική διαμάχη γύρω από την κηδεμονία της.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση για τα ροζ μαλλιά και τo «κράξιμο» στο Twitter (Video)

Μαρινέλλα: Το αφιερωματικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα γενέθλιά της – «Οι μύθοι δεν έχουν ηλικία» (Video)

Θύμα διάρρηξης ο Γιώργος Μαζωνάκης – Άρπαξαν από το σπίτι του μετρητά και αντικείμενα αξίας 50.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα