Ανένδοτος ο Θεοδωρικάκος για Πακιστανούς στο Σύνταγμα: Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο – Οι νόμοι είναι νόμοι

«Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους» απαντά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδος – Πακιστάν για ακύρωση των προστίμων που επιβλήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Είχε προηγηθεί επιστολή από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Syed Mohammad Jamil, στην οποία ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αυθόρμητη και όχι οργανωμένη συγκέντρωση, καθώς οι μετανάστες δεν είχαν ενημερωθεί ότι έχουν ακυρωθεί όλες

οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων.

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους» προστίθεται στην επιστολή.

«Ως πολιτιστικός σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους», καταλήγει η επιστολή.


Ο υπουργός απαντώντας μέσω Twitter ξεκαθάρισε: «Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».

Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) January 3, 2022

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Παπαδημητρίου σε γραμμή… ΣΥΡΙΖΑ για PCR: Πρέπει να συνταγογραφείται και να είναι δωρεάν! (video)

Κορωνοϊός-Γεωργιάδης: Θα ξαναδούμε την τιμή του πλαφόν στα PCR test (Videos)

Μετάλλαξη Όμικρον: Ατελείωτες ουρές για rapid και μοριακά τεστ (Video | Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα