Ανδρουλάκης: Συνέντευξη Τύπου με αιχμές προς Φώφη και κάλεσμα για συμμετοχή

Πολιτική

Με αναφορά στα θύματα της καταστροφής στη Δυτική Αττική ξεκίνησε τη συνέντευξή του, που μεταδόθηκε μέσω live streaming, ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξηγώντας ότι για αυτό πρότεινε την αναβολή του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στον Νίκο Αλιβιζάτο.

Ο πρόεδρος της επιτροπής τον ενημέρωσε ότι η κυρία Γεννηματά δεν δέχεται ούτε την αναβολή των εκλογών, ούτε και τη διενέργεια debate το Σάββατο, καθώς μεσολάβησε το εθνικό πένθος.

Είμαι

διαθέσιμος ακόμη και για σήμερα το βράδυ, προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του, Εύα Καϊλή.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών ώστε να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πραγματικά εκλογικά του ποσοστά και διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης ότι η ενότητα δεν κινδυνεύει.

Στο πλαίσιο αυτό, περιέγραψε τα βασικά πολιτικά χαρακτηριστικά που θέλει να δώσει στον νέο φορέα, τοποθετώντας το ιδρυτικό συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για μία άλλη εποχή όπου οι διαφωνίες δε θα θεωρούνται υπονόμευση της ηγεσίας.

Σε ερώτηση για το αν έχει παράπονα από την επιτροπή Αλιβιζάτου σημείωσε: «δώσαμε έναν άνισο αγώνα, αλλά τα καταφέραμε γιατί ο κόσμος θέλει την πολιτική ανανέωση».

Μιλώντας για τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου σχετικά με τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο ο κ. Ανδρουλάκης είπε «δεν φτάνει το μοιρολόι, χρειάζονται έργα πρόληψης. Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες όσο ακόμη αναζητούμε θύματα, φαίνεται, όμως, η διαχρονική ανεπάρκεια του κράτους».

Νίκος ΑνδρουλάκηςαιχμέςεκλογέςdebateΦώφη ΓεννηματάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα