Ανδρέας Λοβέρδος: Πώς είδαν στο ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις του για «τις υποκλοπές και τις εκλογές»

Θέμα συζήτησης έγινε η χθεσινή (Πέμπτη) δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε λάθος τις εκλογές για τις υποκλοπές.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες οι υποκλοπές, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι». Η ατάκα αυτή «ξίνισε» σε πολλούς γιατί ήρθε ακριβώς μία μέρα μετά την δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη,

με την οποία ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έδειχνε το δρόμο της εξόδου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος αχρείαστα. Σημειώνουν δηλαδή, ότι θα μπορούσε να τα αποφύγει. Υπάρχει ο φόβος ότι με τη δήλωση Λοβέρδου μπορεί να δοθεί μία λάθος εικόνα από το κόμμα προς την κοινωνία. Πάντως, ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη για το γεγονός ότι δεν πάει σε «κατ’ ιδίαν» ενημέρωση για την υπόθεση της παρακολούθησης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε κάνει μία σκληρή δήλωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Όχι μόνο αποτύχατε παταγωδώς εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα, αλλά σήμερα αυτή η περήφανη Παράταξη μαζί με την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Αθανασίου: Ζητά την αποπομπή του μετά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές σε βάρος μουσουλμάνων βουλευτών

Ο Στέλιος Κουτνατζής στη θέση του Δημητριάδη για ένα μήνα – Εν αναμονή ο Μπρατάκος

Λοβέρδος: Οι υποκλοπές δεν είναι λόγος να πάμε σε εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα