Ανδρέας Λοβέρδος: Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική σκηνή

Την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 και στην εκπομπή Μπραντεφέρ.

Ο κ. Λοβέρδος την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών του στις 6.30 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του Δήμου της Αθήνας και όπως ανέφερε, η συγκέντρωση αυτή θα είναι μια συγκέντρωση θέσεων και τα επόμενα βήματα θα αποκαλυφθούν τις

επόμενες μέρες.

Στο ερώτημα εάν οι επόμενοι μήνες να τον βρουν ξανά ενεργό στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Λοβέρδος απάντησε κατηγορηματικά «Ναι», προσθέτοντας: «είμαι πολύ σαφής». Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος όταν ρωτήθηκε πως μπορεί να γίνει αυτή η επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή απάντησε σιβυλλικά ότι υπάρχει και μια λύση που του εισηγούνται πολιτικοί του φίλοι και είναι η συνεργασία με κάποιο πολιτικό χώρο που όμως να προϋποθέτει τη δημιουργία δικού του χώρου πριν, μιας κίνησης.

«Το πλαίσιο των πολιτικών θέσεων θα δοθεί την Δευτέρα, αν η παρουσία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή θα είναι πρωταγωνιστική ή συνπρωταγωνιστική θα κριθεί από τον κόσμο».

Ο κύριος Λοβέρδος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα.

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Η ευρωβουλή σας ενδιαφέρει;»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Δεν απαντάω»

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως όποιος υποτιμά τον όποιονδήποτε μπορεί να τον βρει μπροστά του.

«Από την πρώτη ώρα που εξελέγη ο κ. Κασσελάκης ενεπλάκη σε μια εσωκομματική σύγκρουση. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποια μπορεί να είναι η ευθεία σχέση του με τους πολίτες. Κατά την άποψή μου μετά τον Δεκέμβριο οι δημοσκοπήσεις θα δείξουν τον πραγματικό εκλογικό περιεχόμενο του κ.Κασσελάκη. Όποιος υποτιμά τον οποιοδήποτε μπορεί να τον βρει μπροστά του. Η ανάμειξη του κ. Κασσελάκη με ό,τι το χειρότερο είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πιο επιθετική και σκοτεινή πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τον έχει κάνει ευάλωτο. Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος έχει γκελ στον κόσμο, πρέπει να τον δούμε στην πεδιάδα. Μέχρι τώρα είχε κλεφτοπόλεμο με την εσωκομματική του αντιπολίτευση. Μόλις βγει στην πεδιάδα, στην πολιτική μάχη δηλαδή τότε θα καταλάβουμε. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Υπερψηφίζει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική για τα Τέμπη εν μέσω έντασης και αντεγκλήσεων (video)

Απάντηση Φίλη σε Κασσελάκη για την «πατριωτική» Αριστερά: «Παραμόρφωσε τη συζήτησή μας για να δημιουργήσει εντυπώσεις»

ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζει εξεταστική και επιμένει σε 2 προανακριτικές για τα Τέμπη – Η πρώτη αφορά από το 2013, η δεύτερη αποκλειστικά το δυστύχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Λοβέρδος, Επιστρέφω,andreas loverdos, epistrefo