Άνδρας γρονθοκόπησε βρέφος 5 ημερών, επειδή το πέρασε για κούκλα

ΚΟΣΜΟΣ

Το νεογέννητο είχε βγει την πρώτη του βόλτα με τους γονείς και την αδελφούλα του. Όμως ένας 63χρονος το πέρασε για κούκλα και αποφάσισε να δοκιμάσει τις γροθιές του πάνω της.

Το περιστατικό συνέβη στο Μάντσεστερ. Η οικογένεια Ρόουζ, πατέρας, μητέρα και η 7χρονη κόρη τους, έβγαλαν βόλτα το νέο μέλος. Τη νεογέννητη Έλσι. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να ψωνίσουν κάτι και οικογενειακώς μπήκαν μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Την Έλσι κρατούσε η μητέρα της, και όλοι μαζί της έκαναν φάτσες και αστειάκια για να γελάσει. Κάποια στιγμή από έναν διάδρομο ξεπρόβαλλε ένας 63χρονος

άνδρας ο οποίος δίχως κανείς να προλάβει να τον σταματήσει γρονθοκόπησε το νεογέννητο στο κεφάλι.

Επικράτησε πανικός. Αμέσως επενέβη η ασφάλεια του καταστήματος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η οικογένεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα με το μωρό στην αγκαλιά στο νοσοκομείο ενώ ο άνδρας συνελήφθη.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί καθησύχασαν τους γονείς. Το τραύμα στο κεφαλάκι του μωρού ήταν επιπόλαιο και η μελανιά που είχε σχηματιστεί θα έφευγε σε λίγες ημέρες. Προληπτικά όμως το κράτησαν μέσα.

Στο αστυνομικό τμήμα, ο δράστης ζήτησε συγνώμη και είπε πως δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για αληθινό μωρό, αλλά για μια κούκλα. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

νεογέννητομωρόγρονθοκόπησε νεογέννητοΚούκλαΜάντσεστερHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα