Ανατροπή με την δολοφονία της 68χρονης: Εκτιμήσεις πως την σκότωσε κριάρι

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με την 68χρονη κτηνοτρόφο, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Ποδοχώρι Καβάλας.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, θεωρήθηκε ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, λόγω των πολλαπλών εσωτερικών κακώσεων που έφερε στο σώμα της.

Ωστόσο, μετά την δεύτερη αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα ο ιατροδικαστής στο ποιμνιοστάσιο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη, προκύπτουν νέα στοιχεία, που ενδεχομένως φέρουν και την απόλυτη ανατροπή.

Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ThessToday.gr, οι αρχές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος της κτηνοτρόφου να προήλθε τελικά από φονικά χτυπήματα κριαριού και όχι ανθρώπου.

Ένα νέο στοιχείο φαίνεται πως ανατρέπει καταλυτικά την υπόθεση, δεδομένου ότι από το απόγευμα της Παρασκευής -οπότε έχασε τη ζωή της η 68χρονη- μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει προσαχθεί κανένα άτομο το οποίο θεωρείται ύποπτο για το -μέχρι πρότινος- σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα, στο παρελθόν το κριάρι είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης δεκάδων μεταναστών
Μάντζος: Μνημείο αναξιοπιστίας η συμπεριφορά της ΝΔ με τους έμμεσους φόρους

Επιβεβαίωσε η κυβέρνηση για τους μετανάστες: «Ενημερώσαμε την Τουρκία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατροπή, 68χρονης, Εκτιμήσεις,anatropi, 68chronis, ektimiseis