Άλκης Καμπανός: Συνελήφθη η γυναίκα που βανδάλισε το μνημείο του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια γυναίκα που προκάλεσε φθορές στο μνημείο που έχει στηθεί για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένοικο της πολυκατοικίας, μπροστά στην οποία βρίσκεται το μνημείο του Άλκη Καμπανού και η αστυνομία επενέβη μετά από μήνυση άλλου ενοίκου ότι ήταν αυτή που μάζεψε τα αφιερώματα στη μνήμη του Άλκη και τα πέταξε τα σκουπίδια.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Χαριλάου, όπου πήγε και ο νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Άρη, Άγγελος Γρόλλιος.

Νωρίτερα, ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τον βανδαλισμό του μνημείου :

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου. Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του Αρη άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα “αποτελέσματα” αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Ο Α.Σ. Αρης θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα».

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεν ξέρουμε τίποτα για τα καταγγελλόμενα περιστατικά 

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκ με τις καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων – «Μπλόκο» στην παραχώρηση κτιρίου του ΕΦΚΑ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις – Στις φλόγες υπηρεσιακή μηχανή (Photos/Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα