Αλίνα Καμπάεβα: Στη Σιβηρία μετακόμισε η «επίσημη» αγαπημένη του Πούτιν

Στη Σιβηρία θέλουν δημοσιεύματα της «The Sun» και της «The mirror» να έχει μετακομίσει από την Ελβετία η φερόμενη ως ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Αλίνα Καμπάεβα.

Ο λόγος, οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην ίδια αλλά και στον Βλαντιμίρ Πούτιν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, που περιορίζουν τα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Putin's reputed girlfriend Alina Kabaeva included in proposed EU sanctions list, according to two European

diplomatic sources https://t.co/G3zkXM21Wj

CNN Breaking News (@cnnbrk) May 6, 2022

Η 39χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής που εμφανίζεται σπάνια στο κοινό, φημολογείται ότι έχει δύο παιδιά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Στο τελευταίο της ταξίδι και, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μετέβη στο Ομσκ της Σιβηρίας ως ειδική προσκεκλημένη σε εκδήλωση πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής.

Η εκδήλωση αφορούσε το Πρωτάθλημα «Evgeniya Cup», στο οποίο διαγωνίστηκαν παιδιά από περιοχές της Ουκρανίας, της χώρας στην οποία έχει εισβάλει από τις 24 Φεβρουαρίου του 2022 Ρώσος πρόεδρος. Το Ομσκ, όπου φέρεται να έχει βρει καταφύγιο η Καμπάεβα, απέχει περισσότερο από 3.200 χιλιόμετρα από τα δύο τουλάχιστον παλάτια που μοιράζεται με τον Πούτιν: το ένα κρυμμένο σε δάσος στη λίμνη Βαλντάι της βόρειας Ρωσίας και το άλλο στο Γκελεντζίκ στην κορυφή ενός βράχου με θέα στη Μαύρη Θάλασσα.

Photo: Social media/east2west news

Αυτό έρχεται εν μέσω εικασιών ότι η Καμπάεβα αναζητά σημαντικό πολιτικό ρόλο.

Μια θεωρία είναι ότι θέλει να διαδεχθεί την «σιδηρά κυρία» της Ρωσίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο. Πρόκειται για την πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (είναι η άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου), την υψηλότερη γυναίκα αξιωματούχο στο περιβάλλον του Πούτιν, η οποία διανύει το 74ο έτος της ηλικίας και πολλοί θεωρούν ότι θέλει να συνταξιοδοτηθεί .

Ο Πούτιν δεν έχει παραδεχτεί ποτέ την σχέση του με την Καμπάεβα πόσο μάλλον γάμο ή παιδιά, αλλά οι περισσότεροι Ρώσοι δέχονται ως γεγονός ότι μοιράζεται μαζί της τα πολλά παλάτια και τον πλούσιο τρόπο ζωής του, παρόλο που τα κρατικά μέσα ενημέρωσης απαγορεύεται να αναφέρουν τη σχέση τους.

Who is Alina Kabaeva, Putin's alleged girlfriend? https://t.co/RhrlFsawxT

BBC News (World) (@BBCWorld) May 6, 2022

Η Καμπάεβα θεωρείται ότι ήταν η αγαπημένη του Πούτιν από το 2008 – όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λιουντμίλα Πούτινα – τρία χρόνια αφότου της απένειμε ένα σημαντικό βραβείο στο Κρεμλίνο.

Φέρεται να γέννησε στην Ελβετία το 2015 και στη Μόσχα το 2019.

Μέχρι την έναρξη του πολέμου, χρησιμοποιούσε τακτικά μια ελβετική έπαυλη με θέα στη λίμνη της Γενεύης.

Οι αναφορές λένε ότι μοιράζεται τα σπίτια του Πούτιν, συμπεριλαμβανομένου ενός δασικού παλατιού στο Valdai.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Γιατί κινδυνεύουν να ξεμείνουν από μετρητά από 1η Ιουνίου (videos)

Aerosmith: Μετά από 50 χρόνια μας λένε «Peace Out» (videos/photos)

Βασιλιάς Κάρολος: Ακριβή και αδιάφορη θεωρούν τη στέψη οι περισσότεροι Βρετανοί

Keywords
Τυχαία Θέματα