Άγριο bullying στα Χανιά: Γρονθοκόπησαν 16χρονο σε σχολείο – Έχει κατάγματα στη γνάθο

Νέο περιστατικό bullying σημειώθηκε σε σχολείο στα Χανιά. Αυτή τη φορά ξυλοκοπήθηκε ένας 16χρονος μέσα στο προαύλιο, από άτομα που σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας δεν φοιτούν στο ίδιο σχολείο.

Ο μαθητής χτυπήθηκε βάναυσα. Μια παρέα παιδιών τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί δύο κατάγματα στη γνάθο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, που δημοσιοποίησε την καταγγελία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (20/9). Λίγο μετά τις 12:30, ο 16χρονος, έχοντας σχολάσει, περίμενε στο προαύλιο

του σχολείου τους φίλους του.

Τότε, ένας μαθητής του ίδιου σχολείου, που βρισκόταν στην απέναντι καφετέρια, πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι, το οποίο βρήκε τον 16χρονο στο πρόσωπο. Ο 16χρονος ζήτησε τον λόγο και λίγο αργότερα ο μαθητής από την καφετέρια μαζί με την παρέα του, άτομα που δεν φοιτούν στο ίδιο σχολείο μπήκαν στο προαύλιο. Ξεκίνησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία γρήγορα επενέβη εκπαιδευτικός που χώρισε τους μαθητές. Εκείνοι έδωσαν τα χέρια και θεωρήθηκε ότι το ζήτημα έληξε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ενώ είχε ξεκινήσει η 6η ώρα και οι εκπαιδευτικοί είχαν επιστρέψει στις τάξεις, η παρέα επέστρεψε στο προαύλιο μπαίνοντας από παρακείμενη πόρτα που δεν ήταν κλειδωμένη, κατευθύνθηκαν προς τον 16χρονο και ο ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε στο σαγόνι. Ο μαθητής άρχισε να αιμορραγεί και οι καθηγητές κάλεσαν τη μητέρα του.

Η ίδια περιέγραψε στο κρητικό μέσο ότι παρέλαβε τον γιο της και πήγαν σε οδοντίατρο, «που επιβεβαίωσε την αιμορραγία και μας είπε ότι έπρεπε να κάνουμε πανοραμική γνάθου. Όταν, την επόμενη ημέρα κάναμε την πανοραμική, αυτή έδειξε δύο κατάγματα στη γνάθο, γεγονός που επιβεβαίωσε και η γιατρός του νοσοκομείου».

Από τον πατέρα του 16χρονου έχει υποβληθεί μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης που τελέστηκε σε βάρος του ανήλικου.

Ιατροδικαστική εξέταση έχει παραγγελθεί από τη διεύθυνση της αστυνομίας, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο ξυλοδαρμός του 16χρονου σε σχολείο της Κρήτης είναι ο δεύτερος που σημειώνεται μέσα σε λίγα 24ωρα. Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε άλλη καταγγελία για σχολείο στο Ρέθυμνο, όπου ένας 13χρονος μαθητής χτυπήθηκε βάναυσα από ομάδα συμμαθητών του.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου αγοράκι 9,5 μηνών μετά από πτώση

Euractiv: Ανέτοιμη για πλημμύρες η Ελλάδα- «Πόντιος Πιλάτος» η Κομισιόν – Δεν μπορεί να επιβάλλει την εφαρμογή των οδηγιών

Ελεύθεροι οι δύο Τούρκοι κατηγορούμενοι για κατασκοπεία – Τι υποστήριξαν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριο, Χανιά, Γρονθοκόπησαν 16χρονο, – Έχει,agrio, chania, gronthokopisan 16chrono, – echei