Άγριες Μέλισσες: «Πόλεμος» στο Διαφάνι – Η νύχτα θα βαφτεί με αίμα

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα με επεισόδια που πρόκειται να καθηλώσουν…

Οι τρεις αδελφές είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος, αναζητώντας τρόπο να αντιδράσουν.

Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά-σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που εκείνη δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί, με το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο να διαφαίνεται, πια, ξεκάθαρα.

Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένειά της, περισσότερες πληροφορίες.

Ο Δούκας

ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες να του χαλάσουν τα σχέδια ή θα καταστραφούν ολοσχερώς;

Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι με τον Δούκα να χάνει άλλον έναν γιο, τη στιγμή που η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια.

Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τόσο τον Μελέτη όσο και τον Δούκα.

Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά στην Ελένη μετά την εξαπάτηση του Δούκα. Σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της, καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που έχασαν τα πάντα.

Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγουν στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη, ενώ η νύχτα θα βαφτεί με αίμα…

Ειδήσεις σήμερα

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα

Άγριες Μέλισσες: H συγκλονιστική ανάρτηση της «Ουρανίας» για τη μάχη με το κάπνισμα και τα κιλά

Τηλεθέαση Απριλίου: Τα κανάλια που έκαναν τη διαφορά

Keywords
Τυχαία Θέματα