Χρυσοχοΐδης Α’ Αθήνας

Κάποιοι φαίνεται ότι πιέζουν -μάλιστα γράφτηκε και κάπου- ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης να φύγει από το πόστο του στον επόμενο ανασχηματισμό και να πάει στη θέση του ο Β. Κικίλιας.

Αυτό, λένε, γιατί ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να μείνει απερίσπαστος από βαριά καθήκοντα για να έχει το χρόνο να ασχοληθει με την υποψηφιότητά του στην Α’ Αθήνας! Χλωμό το βλέπω αυτό το σενάριο. Ο Μητσοτάκης -ίσως, δυστυχώς για τον Χρυσοχοΐδη- τον θέλει στο ίδιο πόστο.

Ελληνικό: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη
id="block-3b4af4bb-1b1a-42fe-847d-4617b32b032e">Η κυβέρνηση λέει, ότι είναι βέβαιο πως μέσα στον Ιούνιο θα έχει μεταβιβαστεί το ακίνητο του Ελληνικού από την «Ελληνικό Α.Ε.» στην Lamda.

Αυτό προϋποθέτει αμέσως μετά, ή ταυτόχρονα, να πέσουν τα χρήματα στο κράτος και να έχει κλείσει η σύμβαση για το καζίνο. Να δούμε όμως πώς θα πάνε και οι σχέσεις με τους όμορους δήμους, γιατί λογικό είναι να ζητάνε αντισταθμιστικά και από ότι λένε οι δήμαρχοι, δεν είναι διατεθειμένη η Lamda να τα ικανοποιήσει. Οπότε μπορεί να έχουμε άλλα τράβαρα και καθυστερήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι