Αγώνες του Champions League στην πλατφόρμα της Amazon από το 2024

Κλιμακώνεται ο ανταγωνισμός στις συνδρομητικές υπηρεσίες διαρκούς ροής καθώς η Over The Top Amazon Prime Video προσθέτει στο προσφερόμενο περιεχόμενο της και ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Champions League.

Η μεγαλύτερη εταιρεία

λιανεμπορίου στον κόσμο συμφώνησε με την British Telecoms (BT) για τη μετάδοση ορισμένων από τους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA -Champions League, Europa League και Europa Conference League- την περίοδο 2024-2027.

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Amazon θα έχει την πρώτη επιλογή σε αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, που μεταδίδονται κάθε Τρίτη, μέχρι τους ημιτελικούς, καλύπτοντας συνολικά 20 ματς και η British Telecoms, ειδικά στην Αγγλία, θα διατηρήσει τα δικαιώματα μετάδοσης περισσότερων παιχνιδιών, τα οποία θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια όπως έχει αποφασίσει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Από την άλλη το BBC θα μεταδίδει τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις της Τετάρτης. Ακόμα και έτσι οι Άγγλοι τηλεθεατές του Βρετανικού Ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη διοργάνωση έπειτα από πολλά χρόνια.

H πλατφόρμα Prime Video της Amazon, εξάλλου, θα μεταδίδει και 20 ματς της Premiere League ανα σεζόν, σύμβαση η οποία θα αποφέρει στην UEFA και τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους περι το μισό δις λίρες, με την συνολική συμφωνία να ανέρχεται σε 1,5 εκατ. λίρες.

Διαβάστε επίσης:

«Φιλαράκια»: «Συγγνώμη» 4 εκατ. δολαρίων από την δημιουργό της σειράς για την απουσία διαφορετικότητας

Ραδιοφωνικό ERTecho όπως… ERTflix

Το μήνυμα του Γκουντάρα στη Σκορδά: «Μην μείνεις στα παχιά λόγια» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα