Αυτές είναι οι τρεις τροφές που διώχνουν τις ρυτίδες!

ΥΓΕΙΑ

Πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες έχουν ως αποτέλεσμα να κάνουν κακό στην υγεία μας, αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση. Το κάπνισμα, για παράδειγμα, και η έκθεση στον ήλιο αποτελούν παράγοντες που μπορούν να βλάψουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία του δέρματος, προσθέτοντας μας ρυτίδες, προφανώς, ανεπιθύμητες… Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τρεις τροφές που αν καταναλώνετε συχνά, θα καταφέρετε να διατηρήσετε πιο εύκολα τόσο τη νεότητα όσο και την ομορφιά σας.

Μύρτιλα

Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές

ουσίες και βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες, κάνοντας το δέρμα σφριγηλό και λαμπερό.

Κόκκινες πιπεριές

Αν αυτό που επιδιώκετε είναι ενυδάτωση και υγεία στο δέρμα σας, πείτε «ναι» στις κόκκινες πιπεριές! Είναι πλούσιες σε βιταμίνες Α, C και Ε και αντιοξειδωτική δράση.

Σολομός

Τα Ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στα ψάρια έχουν την ιδιότητα να συνθέτουν στο δέρμα μας μια προστατευτική κερατίνη, κρατώντας μακριά τις ανεπιθύμητες γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Έτσι, καταναλώνοντας ψάρια συχνά βοηθάμε το δέρμα μας να γίνει πιο ανθεκτικό και προλαμβάνουμε τη γήρανση του δέρματος.

Μια αποχή από τις βλαβερές συνήθειες, λοιπόν, και μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή θα σας χαρίσουν την πολυπόθητη φρεσκάδα και ομορφιά τόσο στην εμφάνιση όσο και την ψυχολογία σας.

υγιεινή διατροφήΥγιεινές ΤροφέςμύρτιλοσολομόςπιπεριάΟμορφιάΥγείαΝεότηταμυστικάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα