Yuval Harari: Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα διάλεγα την Ελλάδα (Video)

Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου ΜητσοτάκηΕΛΛAΔΑ

 

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μιλά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού από την Ελλάδα ο συγγραφέας Yuval Harari.

Σε βίντεο ο Harari καταγράφεται να σημειώνει ότι, αν καλούταν να επιλέξει ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ για το ποια από τις δύο χώρες θα άξιζε να ηγηθεί στον αγώνα για την αντιμετώπιση

του κορωνοϊού, ο ίδιος θα επέλεγε την Ελλάδα.

Μητσοτάκης: Εκ μέρους του ελληνικού λαού, ευχαριστώ για τα ευγενικά λόγια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον συγγραφέα Yuval Harari για το βίντεο που ανέβασε εγκωμιάζοντας την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

On behalf of the Greek people, I would like to thank @harari_yuval for his kind words. During these trying times, everyone has had to make sacrifices, but we stand united and determined in the fight against COVID-19. pic.twitter.com/Z8jkQlEerM

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 16, 2020

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @harari_yuval για τα ευγενικά του λόγια. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι θα έπρεπε να κάνουν θυσίες, αλλά είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι στον αγώνα κατά του COVID-19», έγραψε στον προσωπικό τυ λογαριασμό στο twitter, σύμφωνα με ανεπίσημη μετάφραση ο πρωθυπουργός καθώς η ανάρτησή του είναι στα αγγλικά.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε και το σχετικό βίντεο του ιστορικού και συγγραφέα ο οποίος εμφανίζεται να λέει τα εξής: «Η Ελλάδα κάνει καταπληκτική δουλειά στη συγκράτηση αυτής της επιδημίας. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ ποιος θα έπρεπε να ηγηθεί του κόσμου τώρα, να μας δώσει ένα σχέδιο δράσης, σίγουρα θα επέλεγα την Ελλάδα».

 

Κυριάκος ΜητσοτάκηςYuval HarariΚορωνοϊόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα