Viral το βίντεο με δημοσιογράφο να απωθεί καρναβαλίστρια που λέει σύνθημα (Video)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που έχει εμφανιστεί στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Χρήστο Νέζο να κινείται με το μικρόφωνο στους δρόμους της Ξάνθης και να μεταδίδει το κλίμα από το ξεφάντωμα του καρναβαλιού, δίνοντας τον λόγο στον κόσμο.

Ωστόσο, μέσα στο κέφι και τη χαρά, ένα κορίτσι φώναξε στο μικρόφωνο σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που δεν δέχτηκε έτσι απλά ο Χρήστος Νέζος, ο οποίος άπλωσε το χέρι προσπαθώντας, όπως φαίνεται στο βίντεο, είτε για να της κλείσει το στόμα, είτε για να την απωθήσει.

Τι κάνει

εδώ αλήθεια ο Χρήστος Νέζος; Απωθεί και κλείνει το στόμα σε ένα κορίτσι στη Ξάνθη που λέει το γνωστό σύνθημα για τον κ. Μητσοτάκη στην κάμερα της ΕΡΤ; pic.twitter.com/Jt47IKHZC5

— e-tetRadio.gr (@tetRadio) February 28, 2023

Σύμφωνα με την ίδια την κοπέλα που μίλησε στο koutipandoras.gr ο δημοσιογράφος χειροδίκησε εναντίον της με την ίδια να δηλώνει «με σόκαρε και με εκνεύρισε γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χειροδικεί πάνω σε κάποιον άλλον και πόσω μάλιστα σε μια κοπέλα της ηλικίας μου που ήμουν εντελώς ανυπεράσπιστη».

Διαβάστε επίσης:

Σήφης Βαλυράκης: Δηλητηρίασαν την σκυλίτσα του – Τι έδειξε η νεκροψία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος ο ρόλος της ουσίας τροπονίνη στον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Καιρός: Στους 29 βαθμούς ο υδράργυρος στα Χανιά – Σκόνη και λασποβροχές την Τετάρτη, παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Viral,Video