Παύλος Πολάκης: Ώρα αποφάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το οποίο θα εξετάσει μεταξύ άλλων την υπόθεση του Παύλου Πολάκη, μετά από ένα έντονα φορτισμένο κλίμα το τριήμερο που προηγήθηκε.

Στη συνεδρίαση αναμένεται ανάψει το «πράσινο φως», μετά από εισήγηση του Προέδρου, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου ο Παύλος Πολάκης να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να αποφασιστεί το μέλλον του στον ΣΥΡΙΖΑ,

καθώς παραπέμπεται με το ερώτημα της διαγραφής.

Τσίπρας: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή του και τον καθαίρεσα από τομεάρχη

Για τους λόγους της αποπομπής Πολάκη από τα ψηφοδέλτια και τη Θέση του τομεάρχη Διαφάνειας μίλησε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη προς τον Αντώνη Σρόιτερ στο πλαίσιο του συνεδρίου ygeiamou.gr με θέμα «Η επόμενη ημέρα για την Υγεία».

Επισήμανε πως ήταν ο ίδιος που αποφάσισε την παραπομπή του και την καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από τα καθήκοντά του στην επιτροπή διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Έχω ευθύνη, είπε, «να προστατέψω το κόμμα μου αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

Σημείωσε πως το θέμα έχει ήδη παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας που είναι το αρμόδιο όργανο και διευκρίνισε ότι «παραπέμπεται για το ότι ανάρτησε κάποιες προγραμματικές θέσεις που απέχουν από τις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τη λειτουργία των θεσμών».

Διαβεβαίωσε δε κόντρα στο κλίμα της ανάρτησης Πολάκη πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στη διακυβέρνηση του τόπου ούτε για να γκρεμίσει ούτε για να εκδικηθεί. Θα έρθει για να δημιουργήσει θα έρθει για να χτίσει. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει καταρρακώσει τους θεσμούς».

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: Οι «βόμβες» Ράμμου-Μενουδάκου στην PEGA επιβεβαιώνουν το πλήγμα στο κράτος Δικαίου από τον κ. Μητσοτάκη

Εκλογές 2023: Αυτά είναι τα πρώτα εφτά ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη

Σπυρόπουλος: Ο κ. Πολάκης ήταν σε απόλυτη γραμμή με τον κ. Τσίπρα και τις βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα