US Open: Επική ανατροπή και πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στις «8»!

Η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε! Με μια συγκλονιστική εμφάνιση έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του αμερικανικού τουρνουά και δεύτερη φορά σε Grand Slam.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (νο. 18 στον κόσμο) έπειτα από μια επική μάχη που διήρκησε περισσότερες από τρεισήμισι ώρες, νίκησε την Καναδέζα Μπιάνκα Αντρεέσκου (νο.7 ) με 2-1 σετ

(6-7, 7-6, 6-3).

Πλέον στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα για μια θέση στον ημιτελικό.

Η Σάκκαρη πέραν της εκπληκτικής πορείας της στο US Open, εξασφαλίζει, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στη συνέχεια, την καλύτερη θέση της στο γυναικείο ταμπλό καθώς θα ανέβει στο νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάστασης, θέση που είχε φτάσει και η Λένα Δανιηλίδου.

Maria Sakkari is victorious in a battle for the ages. pic.twitter.com/PcIOp6QRBv

US Open Tennis (@usopen) September 7, 2021

O αγώνας ήταν εκπληκτικός και είχε συγκλονιστική εξέλιξη.

Το πρώτο σετ άρχισε άσχημα για τη Σάκκαρη, που βρέθηκε να χάνει με 3-0 και 4-1 στα γκέιμ, αλλά κατάφερε να πάει σε τάι μπρέικ για να χάσει εκεί με 7-2 σε 63 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 3-1 γκέιμ, αλλά η Αντρεέσκου ισοφάρισε άμεσα, αλλά αυτή τη φορά στο τάι μπρέικ η Σάκκαρη έφτασε γρήγορα στο 6-3 και παρότι ισοφαρίστηκε, με δύο σερί πόντους πήρε το σετ και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η μάχη ήταν σώμα με σώμα, όταν όμως η Αντρεέσκου επηρεασμένη σε έναν βαθμό από ενοχλήσεις στον προσαγωγό είδε τη Σάκκαρη να της κάνει μπρέικ και να φτάνει στο 5-3. Η Καναδή πάλεψε σκληρά, αλλά η Σάκκαρη άντεξε και πήρε το τρίτο σετ και τον αγώνα με 6-4.

Πηγή: sportfm.gr

Photo: usopen.org

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για τον Πελέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου

Βραζιλία: Απίστευτες εικόνες στο ματς με Αργεντινή – «Μπούκαρε» αστυνομία για να συλλάβει παίκτες! (Videos)

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Στην 51η θέση η Ελλάδα στον πίνακα μεταλλίων (Πίνακας)

Keywords
Τυχαία Θέματα
US Open, Επική, Μαρίας Σάκκαρη,US Open, epiki, marias sakkari