Tom Brady – Gisele Bundchen: Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι – Προσέλαβαν δικηγόρους για το διαζύγιο

Οι ψίθυροι κυκλοφορούν εδώ και μέρες, αλλά φαίνεται πως είναι οριστικό: ο Tom Brady και η Gisele Bundchen έχουν αναθέσει ήδη στους δικηγόρους τους να προχωρήσουν τις διαδικασίες για το διαζύγιο, όπως λένε πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Η Page Six γράφει ότι ύστερα από 13 χρόνια γάμου, Brady και Gisele αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Tom Brady, Gisele Bündchen hire

divorce lawyers, sources say https://t.co/WS0bPwckJ0 pic.twitter.com/tIjg5wvg5h

— Page Six (@PageSix) October 5, 2022

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή», ανέφερε μία πηγή. «Και οι δύο έχουν βάλει δικηγόρους για το διαζύγιο και για να συμφωνηθεί ποιος θα πάρει τι», πρόσθεσε.

Οι φήμες πως το ζευγάρι περνούσε δύσκολα άρχισαν να κυκλοφορούν εδώ και μήνες και λέγεται πως η Gisele διαφωνούμε με την απόφαση του Brady να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η Gisele μάλιστα λέγεται πως δεν διαμένει πλέον στην κοινή τους στέγη, στην Τάμπα και δεν έχει παρακολουθήσει αγώνες των Bucs.

Ο 45χρονος Brady έχασε την προετοιμασία της ομάδας για να αντιμετωπίσει κάποια προσωπικά θέματα, που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και σύμφωνα με την Page Six έκανε ένα ταξίδι με τη Gisele στις Μπαχάμες, που ήταν το πρώτο οικογενειακό ταξίδι για διακοπές εδώ και δύο χρόνια.  Αλλά ύστερα από έναν επικό καυγά η Gisele πέταξε για την Κόστα Ρίκα μόνη της και δεν εμφανίστηκε στον πρώτο αγών του Brady, τον περασμένο μήνα.

Fans heartbroken, divided over Tom Brady, Gisele Bündchen hiring divorce lawyers https://t.co/RnKKzaH9Yq pic.twitter.com/vq6USrrbp8

— Page Six (@PageSix) October 5, 2022

Και πριν καλά-καλά ξεκαθαρίσει το τοπίο με το φημολογούμενο διαζύγιο, οι θαυμαστές λένε πως η κατάσταση οδηγεί το μοντέλο από τη Βραζιλία στην αγκαλιά του Pete Davidson.

Οι χρήστες των social media δεν έχασαν καιρό και αναφέρονται σε σενάρια για το «ριμπάουντ» του Pete Davidson.

Pete Davidson finding out about the Brady/Gisele divorce rumors pic.twitter.com/cdbWtpp0hY

— Wu-Tang Is For The Children (@WUTangKids) October 4, 2022

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Pete Davidson θα καταλήξει τώρα με τη Gisele», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Κι ένας άλλος συμπλήρωσε: «Κρατήστε τον Pete Davidson μακριά από τη Gisele με κάθε κόστος, εκτός κι αν θέλετε να δείτε τον Tom Brady να κερδίζει τρία συνεχόμενα Superbowls μόνο και μόνο για εκδίκηση»…

Twitter already wants Gisele Bündchen to date Pete Davidson https://t.co/BtZxHXxtDj pic.twitter.com/cnno7ynDvk

— Page Six (@PageSix) October 5, 2022

Το timing πάντως δείχνει πως ο 28χρονος είναι έτοιμος για την επόμενη σελίδα της ζωής του, καθώς μόλις χώρισε από την Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε επίσης:

Κλόε Καρντάσιαν: Το αποτυχημένο photoshop και η «κατακραυγή» στα social (Photo)

Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής» (Video)

Dat Lilly: «Η μαμά μου με άφησε στα 7 μου στο ορφανοτροφείο – Ο πατέρας μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα